Tuunausvinkit

Jouluinen, mehevä salaatti on yksinkertainen valmistaa, mutta näyttävä ja täynnä makua. Hedelmäinen joulusalaatti sitoo hienosti yhteen joulupöydän maut! Tarjoile pikkujouluissa, joulun illanistujaisissa tai tee salaatti joulupöydän kruunuksi.  Jouluinen viikuna-parmesansalaatti Valmistusaika 15 min, lisukkeena 6-8 henkilölle 1 pss salaattisekoitusta 1 pkt versosekoitusta...
Jatka lukemista
Kehitimme reseptin helppoon jouluiseen jälkiruokaan, joka kruunaa jouluaterian ja sopii myös pikkujoulujen tarjoiluihin. Jälkiruoka tarjoillaan lasista, ja sen voi koristella näyttäväksi upeilla päärynäpurjeilla. Tämä joulun jälkiruoka hyydytetään jääkaapissa, joten sen voi tehdä hyvissä ajoin tekeytymään. Reseptistä riittää jälkiruokaa 6-8 henkilölle annoskoosta riippuen. 
Jatka lukemista

Feelia Ruokakaupan tuotteilla voit toteuttaa helppoja ja täyttäviä tarjottavia halloween-juhliisi. Halloweeniin sopivat tuotteet on kerätty halloween-torille, josta tuotteet voi kätevästi valita ostoskoriin. 

Uutuustuotteena halloweeniin esittelemme Pupun Savu Ranch-kastikkeen, jolla voit viimeistellä annokset juhlakelpoisiksi. Savu Ranch -kastike sopii paremmin kuin hyvin halloweenin suolaisten herkkujen kaveriksi ja toimii myös erinomaisesti dippikastikkeena.

Jatka lukemista
Perinteistä tonnikalapastavuokaa voi helposti muokata välimerelliseen makumaailmaan sopivaksi lisäämällä mukaan oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Juuston ystävät voivat muokata reseptiä edelleen lisäämällä mukaan myös fetajuustoa. Omien makumieltymysten mukaan oliivien ja aurinkokuivattujen tomaattien määrää voi vaihdella. Helppo tonnikalapastavuoka on myös oivallista hävikkiruokaa, sillä jääkaapin perukoilta voi löytyä jo valmiiksi ohjeeseen tarvittavia raaka-aineita. Lisäksi laatikkoon voi upottaa vihannesten jämät ja päälle raastaa juustonkannikan.
Jatka lukemista

Feelia Ruokakaupan jauheliha- tai kasvislasagnetesta saa ekstrarapeaa, kun pinnan kuorruttaa juustoraasteella. Kätevä lisuke ruoalle syntyy, kun vuoan päälle laittaa kirsikkatomaatteja uuniin paahtumaan. Helpompaa ei lasagneten valmistus voi olla!

#tuunausvinkki

Jatka lukemista