Tuunausvinkit

Feelia Kotiruoat maistuvat sellaisenaan, mutta joskus on mukavaa saada myös hieman vaihtelua. Erilaiset tuunausvinkit helpottavat arjen ruokahetkiä, eikä niiden toteuttaminen ole lainkaan vaikeaa. 

Feelia kasviskeitot sopivat loistavasti myös erilaisten pastaruokien kastikkeeksi.Kokeile alla olevaa ohjetta ja valmista Vegaanista linssipastaa rakastetusta Feelia Linssikeitosta. #tuunausvinkki 

Jatka lukemista

Feelia Taco-jauheliha on valmiiksi paistettu ja erinomaisesti maustettu suomalaisesta naudanlihasta valmistettu Taco-jauheliha. Tämän Taco-jauhelihan avulla valmistat erinomaisia herkkuja leffa- ja peli-iltoihin.

Valmista herkullisen Nacho-pelti  käyttämällä valmista Feelia Taco-jauhelihaa. Kaada uunivuoan pohjalle Oikia kaurasnacksut, lisää päälle taco-jauheliha ja kuorruta cheddar-juusto viipaleilla. Tämän näppärämpää nacho-peltiä saa hakea! #tuunausvinkki 

Jatka lukemista

Feelia Ruokakaupan keitoista saa tuunattua helposti erilaisia versioita yhdistämällä kaksi eri keittoa keskenään. Intialaisen kanakeiton valmistat muutamassa minuutissa yhdistämällä Feelia Broilerikeiton Linssikeittoon ja kuumentamalla sen kiehuvan kuumaksi. Saat intialaiseen kanakeittoon lisää tulisuutta raastamalla joukkoon hieman punaista chiliä.

Intialainen kanakeitto on perinteinen keittoruoka, joka hurmaa mausteisuudellaan! #tuunausvinkki  

Jatka lukemista

Italialaistyylinen tomaattikeitto hurmaa mausteisuudellaan. Valmista Feelia Tomaattikeitosta jo hittiruokasi muodostuneen fetapastan kymmenessä minuutissa. Tämä fetapasta valmistuu kätevästi lisäämällä keitetyn pastan sekaan kuumennettu tomaattikeitto sekä fetajuusto. Kruunaa annos parmesaani juustolla – tämän helpommaksi ei fetapastan valmistus muutu.

Jatka lukemista