Vähemmän stressiä ruoasta

Feelia Kotiruoat säilyvät pitkään

Feelia Kotiruokien kanssa sinun ei tarvitse murehtia päiväyksestä, sillä ruokamme säilyvät jopa kuukausia jääkaapissasi.

Ruoat säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia

Feelia Kotiruoat säilyvät jopa kuukausia jääkaapissa, vaikka niihin ei lisätä lainkaan säilöntäaineita esivalmistuksessa. Ruoat valmistetaan erityisellä autoklaavimenetelmällä, jossa ruokatuote ensin pakataan vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitten jäähdytetään nopeasti. Tämä takaa pitkän säilyvyyden ilman säilöntäaineita. Pitkän säilyvyyden ansiosta myös ruokahävikki on helppo pitää kurissa!

Säilytä ruoat jääkaapissa

Siirräthän ruoat kylmään tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Säilytä ruokia jääkaapissa +2 – +6 asteessa, jossa ne säilyvät ainakin pakkauksessa näkyvään Parasta ennen -päiväykseen saakka.

Avattu pakkaus säilyy 3–5 päivää

Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa +2 – +6 asteessa 3–5 päivää.

Ruokia voi myös pakastaa

Feelia Kotiruokia voi pakastaa turvallisesti, mutta niiden maku ja rakenne voi hieman muuttua. Tästä syystä emme suosittele pakastamista.

Ruokien hetkellinen lämpeneminen toimituksen aikana

Feelia Kotiruoat eivät ole herkästi pilaantuvia elintarvikkeita, jonka vuoksi niiden toimitus voidaan toteuttaa turvallisesti ilman
perinteistä kylmäketjua. Toimituksen aikana hetkellinen lämpeneminen on normaalia, eikä vaikuta ruoan laatuun tai turvallisuuteen.

Ruokien säilyvyys perustuu ainutlaatuiseen valmistustapaan. Ruoat valmistetaan erityisellä autoklaavimenetelmällä, jossa ruoat ensin pakataan vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitten jäähdytetään nopeasti. Tämä takaa sen, että ruoat kestävät myös hetkellisen lämpenemisen kuljetuksen aikana.

Postin toimittamat tuotteet toimitetaan styrox-kylmälaatikossa, jossa on jäägeelipakkauksia. Tuotteet toimitetaan niin, että riittävä
lämpötila säilyy koko toimituksen ajan. Kun ruoat on toimitettu normaalin kuljetusajan (3 vrk) puitteissa, ovat tuotteet testatusti kunnossa, ja ne säilyvät jääkaapissa vähintään Parasta ennen -päiväykseen asti.

Pitkään säilyvää kotiruokaa helposti netistä

Toimitus kaikkialle Suomeen

Toimitus kotiovelle 5,90 €

Lämmitystä vaille valmista

100 % suomalainen verkkokauppa

G,M
Lohikeitto
5,95 €
1,98 € / annos
600 g
1,5 kg
3 kg
L
Jauhelihalasagnette
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg
L,G
Lohikiusaus
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg
L
Tomaattinen Broileripastavuoka on maistuvaa arkiruokaa. Tarjoiluehdotuksessa makua antamaan on lisätty myös yrttejä, tuoretta paprikaa ja parmesanraastetta.
Broileri-pastavuoka
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg