Maailman maut pöytään kokkaamatta Feelia Ruokakaupasta.

Noudatatko erityisruokavaliota?

Valitse Feelia kotiruoat

Gluteenitonta, maidotonta, vegaanista - Feelia Ruokakaupasta löydät valmista kotiruokaa erityisruokavalioihin sopivina versioina.

Maistuvaa kotiruokaa myös erityisruokavaliota noudattaville

Noudatatko erityisruokavaliota? Sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että pääsisit nauttimaan arjen maittavista ruokahetkistä yhtään muita vähemmän!

Meillä Feelia Ruokakaupassa on laaja valikoima gluteenittomia, maidottomia ja vegaanisia kotiruokia. Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia ja suurin osa ruoista sopii myös kasvisruokavaliota noudattaville. Asiakkaidemme toiveesta olemme nyt myös eritelleet sipulittomat ruoat omaan kategoriaan, jolloin ne on helpompi löytää.

Löydät verkkokaupastamme helposti eri ruokavalioille sopivat vaihtoehdot omista kategorioistaan ja voit myös suodattaa hakutuloksia ruokavalion mukaan. Kaikkien ruokien tarkat ainesosaluettelot ja ravintotiedot löytyvät verkkokaupasta tuotteen omalta sivulta ja ne on painettu myös tuotepakkauksiin.

Näin varmistamme ruoan turvallisuuden valmistuksessa

Feelia Ruokakaupan kotiruoat valmistetaan Pyhännällä Feelia Oy:n tuotantotiloissa. Ruokien valmistuksessa huolehditaan allergeeneista erinomaisen hyvin aina tuotannon suunnittelusta raaka-aineiden säilytykseen.

Koska raaka-aineet säilytetään omilla merkityillä paikoillaan, riskikontaminaatiota raaka-aineiden välillä ei pääse syntymään. Allergeenit on myös merkitty tuotantokortteihin, ja allergeenia sisältävien työvaiheiden jälkeen tehdään allergeenipesut, jossa koneet ja laitteet puretaan desinfioivaa vaahtopesua varten.

Allergeenijäämien mahdollisuutta seurataan pikatesteillä, mikä tarkoittaa, että allergeenijäämien määrää mitataan pinnoilta, koneista, laitteista ja tuotteista. Näin varmistetaan, ettei esimerkiksi gluteenittomaan ruokaan päädy gluteenia sisältäviä viljoja tai maidottomiin ruokiin maitoproteiinia. 

Feelia Ruokakauppa - kunnon kotiruokaa kokkaamatta

100 % suomalainen verkkokauppa
Lämmitystä vaille valmista
Toimitus kaikkialle Suomeen
Toimitus kotiovelle 7,90 €

Tutustu yli 100 kotiruoan valikoimaan

Valitse suosikkisi runsaasta valikoimastamme tai klikkaa ostoskoriisi valmis Feelia Kotiruokaboksi.