Helposti ruoat isolle porukalle juhliin, talkoisiin ja seuratoimintaan

Ruokailut isolle porukalle

Autamme sinua suunnittelemaan menun sekä arkisiin että juhlaviin tilaisuuksiin. Edulliset juhlatarjoilut jopa 250 ruokailijalle valmistuvat helposti ja kuumennusta vaille valmiit ruokamme maistuvat kaikille!

Häät, ristiäiset, valmistujaiset, talkoot tai leiri tulossa? Suunnittele ja toteuta tarjoilut helposti avullamme

Ruoka on keskeinen osa juhlia ja erilaisia kokoontumisia. Ruoka on yksi niistä tekijöistä, jotka määrittelevät tapahtuman onnistumisen. Ruoka ei saa loppua kesken! Ruoka voi olla se asia, joka juhlista tai vaikka talkoista muistetaan vielä vuosienkin päästä. Kuinka monta kertaa olet kuullut jonkun suusta: "... ja siellä oli TOSI hyvää ruokaa"? Kannattaa panostaa siihen, että ruokamuistot ovat positiivisia!  

Onnistuneiden juhlien tai tapahtuman järjestäminen voi olla rennompaa. Mitä jos järjestäjä saisikin nauttia ruoasta, ihmisistä ja ohjelmasta keittiössä pyörimisen sijaan?  

Feelia Ruokakaupan valikoimasta on helppo koota sopivat tarjoilut erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Ja mikä parasta – voit skipata stressaavan kauppareissun ostoslistoineen ja kukkuroilleen lastattuine ostoskärryineen, joita on vaikea saada kulkemaan oikeaan suuntaan. Juhlaruokasi saapuvat suoraan kotiovellesi! Ja pitkän säilymisajan ansiosta voit tilata ne hyvissä ajoin.  

Juhlien järjestäminen, helpot juhlatarjoilut

Menun suunnittelu

Valitse ensin alkuruoat. Voit myös siirtyä suoraan pääruokiin. Voit muuttaa ruokailijoiden määrää ruokakohtaisesti. Kun olet asettanut ruokailijoiden määrän valittuun ruokaan, klikkaa Lisää ostoskoriin -painiketta. Ohjelma laskee menekin automaattisesti.

Laskennalliset valmiin ruoan annoskoot
Alkukeitot 300 g | Lihat ja kastikkeet 150 g | Keitot 300 g | Kiusaukset ja laatikot 300 g | juurekset 50 g | perunat 150 g | liemet 200 g

Valitse ruokailijoiden määrä:

Alkuruoat

Takaisin ylös

Pääruoat

Takaisin ylös

Lisukkeet pääruoalle

Ideoita juhlatarjoiluihin

Suomessa juhlitaan ympäri vuoden. Kesä kuitenkin on juhlien kulta-aikaa. Häät, rippijuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät, ristiäiset ja sukukokoukset saavat ihmiset kokoontumaan yhteen.  

Mitä juhlissa kannattaa tarjota? Nykyään juhlaruoka ei tarkoita automaattisesti perinteistä suomalaista pitopöytää karjalanpaisteineen ja perunoineen. Tee juhlista itsesi näköiset suunnittelemalla persoonallinen menu.  

Tarjoilut valmistujaisiin, tarjoilut juhliin

Fiinimpi valmistujaismenu

Alkuruoka

Bataatti-kookoskeitto

Pääruoka

Kukkoa viinissä, lisukkeena kauranjyvä

Juhlaruokaa edullisesti, helpot juhlatarjoilut

Perinteinen juhlamenu

Alkuruoka

Juuressosekeitto kermalla höystettynä

Pääruoka

Karjalanpaisti ja kermaperunat

Helposti ruokaa isommalle porukalle Feelia Ruokakaupasta

Hyvän mielen talkoomenu

Talkoot, leirit, seuratapahtumat

Suomi on talkoiden luvattu maa. On kevättalkoita ja syystalkoilla, talkoilla voidaan rakentaa aita tai siivota roskat tienlaidoilta. Talkootyöstä ei makseta palkkaa, mutta perinteisesti tarjolla on ruokaa. Feelia Ruokakaupan kotiruoat ovatkin erinomainen vaihtoehto suurenkin joukon ruokkimiseen. Esimerkiksi keittomme kuumenevat helposti vaikka soppatykissä, jos ruokittavia suita on paljon, eikä käytettävissä ole suurta keittiötä. Toinen talkootarjoiluina toimiva vaihtoehto on erilaiset kiusaukset. Tarjoamalla hyvää ruokaa – esimerkiksi Lihakeittoa tai ihanaa Bataatti-kookoskeittoa – varmistat, että talkooväki tulee apuun myös seuraavalla kerralla!  

Myös leiriruokailut on helppo suunnitella ja toteuttaa Feelia Ruokakaupan avulla. Voit tilata maistuvaa kotiruokaa suuremmallekin porukalle.   

Ruokaa leirille, tapahtumatarjoilut, catering tapahtumiin

Erityisruokavaliot

Suunnitellessa tapahtumatarjoiluja, muistathan aina ottaa huomioon erilaiset ruokavaliot. Meiltä saat myös laktoosittomat, gluteenittomat, maidottomat, vegaaniset ja kasvissyöjille sopivat ruoat.