
Juhlamenun suunnittelu
Tämän toiminnon avulla suunnittelet kätevästi menun arkisiin ja juhlaviin tilaisuuksiin 10 – 250 ruokailijalle. Feelian ruoat sopivat mainiosti illanistujaisiin, sukujuhliin, hautajaisiin, rippijuhliin tai vaikkapa häihin.
Aloita suunnittelu
Valitse ensin alkuruoat. Voit myös siirtyä suoraan pääruokiin. Ruokailijoiden määrän voi muuttaa ruokakohtaisesti. Kun olet asettanut ruokailijoiden määrän valittuun ruokaan, klikkaa Lisää ostoskoriin -painiketta. Ohjelma laskee menekin automaattisesti.
Laskennalliset valmiin ruoan annoskoot: Alkukeitot 300 g | Lihat ja kastikkeet 150 g | Keitot 300 g | Kiusaukset ja laatikot 300 g | juurekset 50 g | perunat 150 g | liemet 200 g