Lounasratkaisut ravintoloihin ja tapahtumiin

Feelian pitkälle hiotut konseptit takaavat ravintolallesi entistä parempia ravintolakokemuksia ja lisää kustannustehokkuutta.

TILAA YRITYSASIAKKAANA

Yritysasiakkaana tilaat Feelia Ruokakaupasta ruoat kätevästi jopa seuraavalle arkipäivälle. Valitse valmiita ja tuunattavia ruokia monipuolisesta valikoimastamme ja tarjoa unohtumattomia ravintolakokemuksia.

Mutkattoman maukkaita ravintolahetkiä

Kahvilat ja huoltoasemat

Feelian keittojen ansiosta voit palvella asiakkaitasi entistä paremmin tarjomalla asiakkaillesi maukkaan keittolounaan. Keittojen valmistamiseen et tarvitse valmistuskeittiötä, vaan keittojen kuumennus onnistuu kätevästi riisikeittimellä. 

TUTUSTU KEITTOIHIN

Lounas- ja henkilöstöravintolat

Lounaspöytään valitset maistuvat keitot, kastikkeet ja lisukkeet Feelian kattavasta kotiruokavalikoimasta. Maistuvat ruoat ovat nopeita valmistaa ja hävikin torjuminen on Feelian ruokien ansiosta aiempaa helpompaa. 

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Seurat ja yhdistykset

Tapahtumien ruokailun järjestäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Tilaamalla Feelian ruokia, toteutat ruokailun edullisesti ja vaivattomasti. Valikoimasta löydät ruokaisia keittoja, kiusauksia tai laatikoita, jotka sopivat mainiosti myös massatapahtumiin.

SUUNNITTELE MENU TÄÄLLÄ

Kätevät keitot lounaspöytään Näytä kaikki

Runsas valikoima valmista ja tuunattavaa

Alenna yksikkökustannuksia, älä laatua

Paikallisuus, ympäristökuormituksen vähentäminen ja terveellisyys ovat vastuullisen ruokatuotannon ytimessä. Kilpailuilla markkinoilla kokonaisvaltainen laatu on keskeisessä asemassa. Feelian lounasratkaisut sopivat niin suuremmille henkilöstöravintoloille, yksityisille ravintoloille ja kahviloille kuin liikenneasemillekin. Kotimaisista raaka-aineista valmistetuissa tuotteissa on maut ja ravintoaineet tallella, ja vakuumissa kypsennetyt ruoat ovat tasalaatuisia ja turvallisia.

Käsityönä laadukkaista raaka-aineista esivalmistettu

Feelia-tuoteperhe pohjaa ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen elintarvikkeiden kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi.  Reseptiikkamme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja ruokia on myös helppo tuunata. Saman filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä lainkaan lisäaineita.

Hyvä säilyvyys, ei hävikkiä, pienet työkustannukset

Hyödynnämme tuotannossa omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa. Feelia-tuotteet ovatkin valmiita ilman kypsentämistä ja voit hyödyntää myös erä- tai kylmävalmistusta. Kaikki tämä vähentää ruoan valmistuksessa vaadittavia investointeja, kustannuksia ja työvoiman tarvetta.

Jätä viesti, otamme pian yhteyttä