Feelia Kotiruokaboksit

Arjen voi ottaa rennomminkin. Tilaa omaan makuusi sopiva Kotiruokaboksi ja kuumennusta vaille valmiit kunnon kotiruoat toimitetaan kotiovellesi muutamassa päivässä. Ruokamme säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia ja arjen yllättäessä siirtyvät lautaselle vartissa.

Valitse valmiiksi koottu boksi tai suunnittele oma ruokalistasi ja valitse Omavalintaboksi.
Voit lisätä ostoskoriin boksin lisäksi myös yksittäisiä tuotteita.

Kotiruokabokseja saa useammassa koossa. Esimerkiksi 2-4 hengen boksista valmistuu seitsemän neljän hengen lämmintä ruokaa. Valitse oikea boksikoko ruokailijoiden määrän mukaan tai herkuttele koko boksi itse - bokseista riittää yhdelle herkuteltavaa monipuolisesti ja pidemmäksi aikaa!

Koululaisboksi 59 €

Uutuus! Vapauta itsesi lomalaisten ruokahuollosta Koululaisboksin avulla. Boksiin on pakattu maistuvimpia lasten suosikkiruokia, joista valmistuu 20 runsasta lounasannosta vaikka isompien koululaisten omasta toimesta.

Tutustu koululaisboksiin

Klassikkoboksi 95 €

Tee arjestasi helpompaa, maukkaampaa ja monipuolisempaa Klassikkoboksilla. Boksi sisältää seitsemän asiakkaidemme suosikkikotiruokaa, jotka maistuvat varmasti koko perheelle. 2-4 hlön boksista valmistuu 28 lämmintä ateriaa ja 4-6 hlön boksista 42.

Tutustu klassikkoboksiin

Tutustumisboksi 49 €

Uutuus! Kiinnostaako Feelia Ruokakaupan tuotteet, muttet tiedä mistä aloittaa? No tästä :) Tutustumisboksi sisältää viittä suosittua Feelia Ruokakaupan kotiruokaa. Boksi on suunniteltu niin, että siitä riittää neljälle hengelle viikon arkilounaat tai -illalliset.

Aloita tutustumisboksilla

Makuja maailmalta -boksi 75 €

Uutuus! Boksi sisältää valikoiman suosituimpia kotiruokia Makuja maailmalta -kategoriastamme, vieden sinut muun muassa Intiaan, Etelä-Eurooppaan ja Kaukoitään. Ruoat ovat sopivan mausteisia, eivät liian tulisia. Makuja maailmalta -boksista valmistuu seitsemän lämmintä ateriaa kahdelle hengelle.

Tutustu Makuja maailmalta -boksiin

Kevytboksi 95 €

Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja kevyempää Kevytboksilla. Kevytboksi sisältää 7 kevyeen makuun valittua kuumennusta vaille valmista suosikkiruokaa, joilla pelastat niin perheen yhteiset ruokahetket kuin etätyön lounastauot.

Tutustu kevytboksiin

Runsasboksi 99 €

Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja täyttävämpää Runsasboksilla. Runsasboksi sisältää 7 monipuolista ja runsaampaan makuun valittua kuumennusta vaille valmista suosikkiruokaa, joilla pelastat niin arjen kuin viikonlopunkin ruokahetket.

Tutustu Runsasboksiin

Raikasboksi 95 €

Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja vaivattomampaa Feelia Raikasboksilla. Raikasboksi sisältää 7 herkullista kala- ja kasvisruokaa, jotka ovat vain kuumennusta vaille valmiita. Tällä boksilla lisäät helposti kala- ja kasvisvaihtoehtoja ruokalistaasi.

Tutustu raikasboksiin

Keittoboksi 75 €

Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja kevyempää Keittoboksilla. Keittoboksi sisältää 7 kevyttä vain kiehautusta vaille valmista keittoa, jotka maistuvat varmasti niin isommille kuin pienemmille ruokailijoille.

Tutustu Keittoboksiin

Omavalintaboksi

Feelia Omavalintaboksi on vaihtoehtoja pullollaan. Poimi omaan boksiisi omia ja perheesi suosikkeja tai lastaa se täyteen lempiruokaasi. Tee kuten makusi kertoo. Valitse perheellesi sopiva boksikoko ruokailijoiden määrän mukaan.

Suunnittele oma boksi

Sujuvampi arki

"Olen kokeillut Feeliaa nyt kahdesti ja paluuta entiseen ei enää ole. Lapsiperheen arjen pelastaja on löytynyt! Palvelu on pelannut loistavasti ja saan koko perheelle maistuvaa kotiruokaa vaivattomasti ja edullisesti suoraan kotiin."

– Suvi, Laukaa

Uutuus! Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja täyttävämpää Runsasboksilla. Runsasboksi sisältää 7 monipuolista ja runsaampaan makuun valittua kuumennusta vaille valmista suosikkiruokaa, joilla pelastat niin arjen kuin viikonlopunkin ruokahetket.
Uutuus! Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja vaivattomampaa Feelia Raikasboksilla. Raikasboksi sisältää 7 herkullista kala- ja kasvisruokaa, jotka ovat vain kuumennusta vaille valmiita. Tällä boksilla lisäät helposti kala- ja kasvisvaihtoehtoja
Uutuus! Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja kevyempää Kevytboksilla. Kevytboksi sisältää 7 kevyeen makuunvalittua kuumennusta vaille valmista suosikkiruokaa, joilla pelastat niin perheen yhteiset ruokahetket kuin etätyön lounastauot.
Uutuus! Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja vaivattomampaa Feelia Raikasboksilla. Raikasboksi sisältää 7 herkullista kala- ja kasvisruokaa, jotka ovat vain kuumennusta vaille valmiita. Tällä boksilla lisäät helposti kala- ja kasvisvaihtoehtoja