Feelia Kotiruokaboksit

Kotiruokabokseihimme on koottu maistuvat ja monipuoliset kombot kuumennusta vaille valmiita kotiruokiamme arjen ruokahetkiä helpottamaan.

Valitse valmiiksi koottu boksi tai suunnittele oma ruokalista Omavalintaboksiin.

Kotiruokaboksit

Kevytboksi

Uutuus! Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja kevyempää Kevytboksilla. Kevytboksi sisältää 7 kevyeen makuun valittua kuumennusta vaille valmista suosikkiruokaa, joilla pelastat niin perheen yhteiset ruokahetket kuin etätyön lounastauot.

TUTUSTU KEVYTBOKSIIN

Klassikkoboksi

Uutuus! Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja monipuolisempaa Klassikkoboksilla. Klassikkoboksi sisältää 7 asiakkaidemme suosituinta kotiruokaa, jotka ovat vain kuumennusta vaille valmiita ja maistuvat varmasti koko perheelle.

TUTUSTU KLASSIKKOBOKSIIN

Runsasboksi

Uutuus! Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja täyttävämpää Runsasboksilla. Runsasboksi sisältää 7 monipuolista ja runsaampaan makuun valittua kuumennusta vaille valmista suosikkiruokaa, joilla pelastat niin arjen kuin viikonlopunkin ruokahetket.

TUTUSTU RUNSASBOKSIIN

Raikasboksi

Uutuus! Tee arjestasi astetta helpompaa, maukkaampaa ja vaivattomampaa Feelia Raikasboksilla. Raikasboksi sisältää 7 herkullista kala- ja kasvisruokaa, jotka ovat vain kuumennusta vaille valmiita. Tällä boksilla lisäät helposti kala- ja kasvisvaihtoehtoja ruokalistaasi.

TUTUSTU RAIKASBOKSIIN

Omavalintaboksi

SUUNNITTELE OMA BOKSI

Sujuvampi arki

"Olen kokeillut Feeliaa nyt kahdesti ja paluuta entiseen ei enää ole. Lapsiperheen arjen pelastaja on löytynyt! Palvelu on pelannut loistavasti ja saan koko perheelle maistuvaa kotiruokaa vaivattomasti ja edullisesti suoraan kotiin."

– Suvi, Laukaa