Feelia Kotiruokaboksi on ratkaisu sujuvaan arkeen

Kuumennusta vaille valmiit kotiruoat kotiovelle toimitettuna.

Tilaa Feelia Kotiruokaboksi kertatilauksena tai tilaa kotiruokaboksi jatkuvalla tilauksella säännöllisesti kotiovelle toimitettuna. Valitse valmis boksi tai suunnittele ruokalista itse. 

Annoshinnat alkaen 0,78 €. Viikon ruoat noin 13,18 € / hlö.

Sujuvampi arki

"Olen kokeillut Feeliaa nyt kahdesti ja paluuta entiseen ei enää ole. Lapsiperheen arjen pelastaja on löytynyt! Palvelu on pelannut loistavasti ja saan koko perheelle maistuvaa kotiruokaa vaivattomasti ja edullisesti suoraan kotiin."

– Suvi, Laukaa

Tutustu Feelia Kotiruokabokseihin

Freesiboksi

Freesiboksin valitsevat he, jotka arvostavat kevyempiä ruokahetkiä ja monipuolisia makuja. Freesiboksin kaikki ruoat ovat valmistettavissa tilanteen mukaan joko kahdelle tai neljälle ruokailijalle.

SIIRRY FREESIBOKSIIN

Perheboksi

Perheboksi sisältää kiusauksia, keittoja ja laatikkoruokia, jotka sopivat koko perheen makuun perheboksin vaihtuvalta ruokalistalta. Valitse perheellesi sopiva boksikoko.

SIIRRY PERHEBOKSIIN

Perinneboksi

Perinneboksi sisältää perinteiseen makuun sopivia  kiusauksia, keittoja ja laatikkoruokia perinneboksin vaihtuvalta ruokalistalta. Valitse sopiva boksikoko - eli ruokapakkauksen koko.

SIIRRY PERINNEBOKSIIN

Omavalintaboksi

SUUNNITTELE OMA BOKSI

Miten tilaan Feelia Kotiruokaboksin?

Feelia Kotiruokaboksit sisältävät Feelian esivalmistettuja ruokia. Feelian ruoat ovat kuumentamista vaille valmista kotiruokaa, joka valmistuu kotona jopa 5 minuutissa vapauttaen aikaa muuhun. Voit tilata Feelia Kotiruokaboksin kertaostoksena tai jatkuvalla palvelulla säännöllisesti kotiovelle toimitettuna. Kotiruokaboksit toimitetaan kotiisi tai läheisellesi sovittuna ajankohtana.

Toimi näin:

1. Valitse sopiva Feelia Kotiruokaboksi-vaihtoehto  PerinneboksiPerheboksi tai Omavalintaboksi.

2. Valitse ruokailijoiden määrä eli montako eri ruokaa boksiin tulee. = aterioiden koko | 2 hlö = 600 g | 4 hlö = 1200 g | 6 hlö = 1800 g

3. Valitse ruokien määrä. Ruokailijoiden määrä vaikuttaa aterioiden määrään. Määrät vaihtelevat boksin mukaan | 7 ateriaa | 14 ateriaa | 21 ateriaa

4. Katso ruoat valmiilta ruokalistalta (valmiit boksit) tai poimi boksiin suosikkejasi (Omavalintaboksi).

4. Valitse kertatilaus tai toistuva tilaus 

Jatka tilaamaan: 

TILAA PERHEBOKSI >

TILAA PERINNEBOKSI >

TILAA OMAVALINTABOKSI >

TILAA FREESIBOKSI KERTAOSTONA>

Miksi Feelia Ruokakauppa?

Nopea valmistaa

Kaikki ruokamme ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Tuotteet tulee vain viimeistellä ja kuumentaa, minkä jälkeen ne ovat valmiita herkuteltaviksi. Nopea valmistus vapauttaa aikaa muuhun.

Pitkä säilyvyys

Feelian tuotteet säilyvät jääkaapissa kuukausia avaamattomina erityisen esikypsennysmenetelmän ansiosta. Eikä tuotteisiin lisätä valmistuksessa lainkaan säilöntäaineita. Feelia ruoat ovat säilyvyytensä ansiosta myös oiva hätävara. 

Ruokaa Suomesta

Feelian ruoat valmistetaan aitona suomalaisena käsityönä omalla keittiöllämme. Tiesitkö, että yli 80 % raaka-aineistamme tulee Suomesta? Useilla tuotteillamme on virallinen Hyvää Suomesta -merkki.

Netin laajin kotiruokavalikoima

KATSO KOKO VALIKOIMA