Feelia Kotiruokaboksit helpompaan arkeen

Arjen voi ottaa rennomminkin. Tilaa omaan makuusi sopiva Kotiruokaboksi valmiista vaihtoehdoista tai suunnittele itse Omavalintaboksi. Voit lisätä tilaukselle myös yksittäisiä kotiruokia koko valikoimastamme. Toimitamme kuumennusta vaille valmiit kunnon kotiruoat kotiovellesi koko Suomeen. Ruokamme säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia ja arjen yllättäessä siirtyvät lautasellesi vartissa.

Tutustumisboksi 49 €

17 aterian tutustumissatsi
2,88 €/ ateria

Kiinnostaako Feelia Ruokakaupan kotiruoat, muttet tiedä mistä aloittaa? No tästä! Tutustumisboksiin on koottu kutkuttavan herkullinen valikoima perinteisiä kotiruokia sekä ripaus maailman makuja.

Tutustu ja osta

Klassikkoboksi 105 €

32 suosikkiateriaa
3,28 €/ ateria
Tee arjestasi helpompaa, maukkaampaa ja monipuolisempaa! Klassikkoboksissa on seitsemää eri suosikkiruokaa, jotka maistuvat varmasti koko perheelle. Saatavana kaksi eri boksikokoa.

Tutustu ja osta

Koululaisboksi 59 €

23 lasten suosikkiateriaa
2,57 €/ ateria

Helpota perheesi ruokahuoltoa Koululaisboksin avulla! Boksiin on pakattu maistuvimpia lasten suosikkiruokia, joista valmistuu noin 23 herkkuateriaa vaikka isompien koululaisten omasta toimesta.

Tutustu ja osta

Senioriboksi 79 €

18 ateriaa kypsempään makuun
4,39 €/ ateria
Senioriboksi on suunniteltu erityisesti ikäihmisiä varten. Boksin mukana tulee kortti, jossa on selkeät ohjeet ruokien valmistumiseen. Tilaa tämä arjen helpottaja itsellesi tai läheisellesi!

Tutustu ja osta

Sinkkuboksi 49 €

15 suosikkiateriaa
3,27 €/ ateria
Pakkasimme Sinkkuboksiin suosituimmat kotiruokamme hieman kevyemmin pienempien kotitalouksien tarpeisiin: jokaisesta pussista saat 2-4 valmista ruoka-annosta helpompaan arkeen.

Tutustu ja osta

Vegeboksi 49 €

16 kasvisruoka-ateriaa
3,06 €/ ateria

Pakkasimme Vegeboksiin seitsemää erilaista kasvisruokaa. Mukana on monipuolinen kattaus keittoja, pastaa ja muita kunnon kotiruokia. Ruoat säilyvät jopa kuukausia ja valmistuvat kädenkäänteessä.

Tutustu ja osta

Keittoboksi 45 €

18 keittoruoka-ateriaa
2,50 €/ ateria
Uudistunut Keittoboksi sisältää valikoiman suosituimpia keittojamme. Maukkaat kuumennusta vaille valmiit keitot ovat todellinen arjen pelastus, sillä ne siirtyvät lautaselle vain noin 5 minuutissa!

Tutustu ja osta

Runsasboksi 115 €

32 ateriaa runsaampaan makuun
3,59 €/ ateria

Runsasboksi sisältää 7 runsaampaan makuun valittua kuumennusta vaille valmista suosikkiruokaa, joilla pelastat niin arjen kuin viikonlopunkin ruokahetket. Saatavana kaksi eri boksikokoa.

Tutustu ja osta

Omavalintaboksi

Valitse omat suosikkiruoat
Feelia Omavalintaboksi on vaihtoehtoja pullollaan. Poimi omaan boksiisi omia ja perheesi suosikkeja tai lastaa se täyteen lempiruokiasi. Valitse perheellesi sopiva boksikoko ruokailijoiden määrän mukaan.

Suunnittele itse

Miten Feelia Ruokakauppa toimii?

✔️ Yli 100 kotiruokaa ✔️ Vain kuumennus ✔️ Kotimaista ✔️ Pitkä säilyvyys ✔️ Toimitus koko Suomeen

Näin helppoa se on:

1. Poimi ruoat ostoskoriin

Poimi valmiit ruoat yli 100 kotiruoan valikoimasta tai valitse valmiiksi koottu Feelia Kotiruokaboksi.

2. Toimitamme ruoat kotiovellesi

Toimitamme maittavat kotiruoat aina suoraan kotiovellesi - koko Suomen alueella.

3. Pussi auki, kuumennus, nauti!

Helpompaa kuin mikään muu. Kunnon kotiruoka on kuumennusta vaille valmista.

Oletko jo Tähtiasiakas?

Tähtiasiakkaana ostoksesi kerryttävät rahanarvoisia etuja!

Sujuvampi arki

"Olen kokeillut Feeliaa nyt kahdesti ja paluuta entiseen ei enää ole. Lapsiperheen arjen pelastaja on löytynyt! Palvelu on pelannut loistavasti ja saan koko perheelle maistuvaa kotiruokaa vaivattomasti ja edullisesti suoraan kotiin."

– Suvi, Laukaa