Feelia Kotiruokien valmistus

Pussi auki, kuumennus ja nauti!

Feelian esivalmistetut kotiruoat valmistuvat nopeasti kotona, työpaikalla, mökillä tai retkellä. Ruoat ovat esivalmistettuja ateria-aineksia, joten pelkkä lämmitys ja viimeistely riittää. Valmistukseen kuluu 5–30 minuuttia ja aktiivista valmistusaikaa vain muutama minuutti.

Maukkaan ruoan valmistamiseksi tarvitset ruokapakkauksen lisäksi vain kattilan, vuoan tai paistinpannun, sekä kauhan tai lastan. Keittoaineksesta valmistettavia keittoja varten tarvitset nesteen liemeksi (esim. vettä ja kermaa). 

Kunkin ruokatuotteen valmistusohjeet löytyvät tuotepakkauksesta. Esimerkiksi Feelia lohikeiton valmistuksessa kattilaan lisätään keittopussin sisältö, vesi ja kerma, minkä jälkeen keitto kiehautetaan. Keitto on valmis tarjoiltavaksi, kun se on kiehunut muutaman minuutin.

Keiton valmistus keittoaineksesta

1. Kaada pakkauksen sisältö kattilaan

2. Lisää neste (esim. vesi + kerma)

3. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja anna kiehua noin 5 min.

Keittojen valmistus

Kaada pakkauksen sisältö kattilaan ja kuumenna n. 5 min samalla sekoittaen.

Laatikkoruokien valmistus

Kaada pussin sisältö uunivuokaan ja paista uunissa 200 - 225 asteessa 20 min.

Pienen annoksen voi paistaa myös paistinpannulla (5 min) samalla sekoittaen.