Vipuvoimaa EU:lta

Me Feelia Ruokakaupalla ajattelemme, että laadukas ja maukas kotiruoka kuuluu jokaiselle, eikä kaikkea tarvitse tehdä aina itse alusta loppuun asti. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme, jotta voimme palvella teitä jatkossa entistäkin paremmin. Haluamme, että jokainen voi kokea verkkokaupassamme asioinnin sujuvaksi sekä nauttia kotimaisesta, helposti lämmitettävästä ateriasta – vaikka joka päivä.

Esilämmitetyt kotiruokamme tuovat suurta helpotusta muun muassa senioreiden arkeen. Kehitämme verkkopalveluitamme, jotta myös ikäihmisten on helpompi tehdä ostoksia Feelia Ruokakaupassa.

Uskomme vahvasti siihen, että meidän suomalaisten lisäksi kotiruokamme maistuisivat myös ulkomailla. Teemme töitä sen eteen, että lähitulevaisuudessa voisimme olla arjen apuna myös omien rajojemme ulkopuolella.

Hyvästä yhteistyöstä kiitollisina ilmoitamme, että tukenamme mm. näiden hankkeiden toteuttamisessa on Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

 
G,M
Lohikeitto
5,95 €
1,98 € / annos
600 g
1,5 kg
3 kg
L
Jauhelihalasagnette
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg
L,G
Lohikiusaus
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg
L
Tomaattinen Broileripastavuoka on maistuvaa arkiruokaa. Tarjoiluehdotuksessa makua antamaan on lisätty myös yrttejä, tuoretta paprikaa ja parmesanraastetta.
Broileri-pastavuoka
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg