Mies ja nainen syömässä herkullista Feelia Ruokakaupan keittoa-ateriaa.Mies ja nainen syömässä herkullista Feelia Ruokakaupan keittoa-ateriaa.

Tilaa edut
sähköpostiisi.

Kunnon kotiruokaa valmiina ovellesi.

✔️ Yli 100 kotiruokaa ✔️ Vain kuumennus ✔️ Kotimaista ✔️ Pitkä säilyvyys ✔️ Toimitus koko Suomeen

Aloita rennompi arki jo tänään!

Tilaa kuumennusta vaille valmista kunnon kotiruokaa ja arki rullaa rennosti. Ruoat mahtuvat pieneen tilaan ja säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia. Valikoimassamme on yli 100 helppoa arkiruokaa ja myös erikoisruokavaliot on huomioitu hyvin, mm. gluteenittomia- ja kasvisvaihtoehtoja löytyy runsaasti. Arjen yllättäessä lämmin ateria on valmis tuossa tuokiossa.

Ruoat saapuvat kotiovellesi muutamassa päivässä, asuitpa missä päin Suomea tahansa!

Tarkista alueesi toimitustapa ja -aika:

Feelia Ruokakauppa - kunnon kotiruokaa kokkaamatta

100 % suomalainen verkkokauppa
Lämmitystä vaille valmista
Toimitus kaikkialle Suomeen
Toimitus kotiovelle 7,90 €

Mitä meistä tykätään:

Arjen helpotus

Nämä teidän ruoat ovat todellinen arjen helpotus. Säästynyt aika liikuntaan, siivoamiseen tai päikkäreihin.

- Marika Haapsaari

Mahtava innovaatio arkeen

Maukasta kotiruokaa kädenkäänteessä! Helpompi pitää kiinni säännöllisistä ruoka-ajoista sekä syödä terveellisesti. Heräteostokset vähentyneet huomattavasti ja napostelu jäänyt pois kun aina on lämmitysvalmiit ruoat jääkaapissa. Erityiskiitos kätevästä, vähän jääkaapissa tilaavievästä pakkauksesta sekä annosten pitkästä säilyvyydestä. Tämä jää pysyvästi arkeen. :)

- Saija

Loistavaa

Toimitus toimi, hyvää ja edullista, n vrk tänne perähikiälle. Hippusen lisäsin suolaa riistakeittoon. Loistavaa.

- Timo Ahonen

Feelia Lohikeitto

Maistui koko perheelle, lisäsin vähän voita ja hienonsin tilliä päälle pienen määrän. Pienin 4-vuotias tuumasi, kun yllätti minut laittamasta voita keittoon: Olipa hyvää kalakeittoa voisilmän kanssa!

- Pirjo

Feelia Perunamuusi

Muusi on tosi hyvää ja kelpaa hyvin erittäin krantulle vanhukselle. Aivan huippupalvelua sain teiltä, kun olin sekoillut toimituspäivien suhteen. Kiitos tosi paljon.

- Jaana

Säästää aikaa muuhun

Hyvää ruokaa, maistuu koko perheelle (myös nirsolle päiväkoti-ikäiselle), hyvä hinta, kotiinkuljetus, ruuanlaiton helppous, joka säästää aikaa muuhun. Kiitos!

- Elina

Tulen tilaamaan uudestaan

Tilausvaiheessa olin vähän skeptinen, kuinka onnistuneesti toimitus sujuu ajankohdan sekä kylmäketjun suhteen. Postista oltiin kuitenkin nopeasti yhteydessä ja paketti toimitettiin sovittuun aikaan ja mikä tärkeintä, tuotteet olivat kylmiä. Toimitus oli myös erittäin nopea!

- Joni

Feelia Merimiespata

Todella maukasta! Tätä tarjosimme isoisän syntymäpäiväjuhlilla 50:lle hengelle, ja oli hyvää! Nopea toimitus, sopivat pakkauskoot ja helppo valmistaa isommallekin väkimäärälle. Suosittelen!

- Anne

Hävikkitorilta edullisesti

Pelasta kunnon kotiruokaa hävikiltä reiluun alehintaan, fiksua ja edullista! Hävikkiruokien parasta ennen -päiväykset voit tarkistaa jokaisen tuotteen kohdalta.