Tietoa Feelia Ruokakaupasta

Feelia Ruokakauppa on suomalainen kotiruoan verkkokauppa, joka toimittaa maukasta esivalmistettua kotiruokaa koko Suomen alueella. Verkkokauppamme valikoimassa on yli 100 maistuvaa kotiruokavaihtoehtoa. Maistuvat kotiruokamme ovat kuumennusta vaille valmiita. Tämän ansiosta herkullinen kotiruoka-ateria valmistuu 5 – 15 minuutissa. Ruoat esivalmistetaan vastuullisesti omassa keittiössämme suomalaisena käsityönä ja vähintään 80 % raaka-aineista tulee Suomesta. Useilla tuotteistamme on myös virallinen Hyvää Suomesta -merkki.

Feelia Ruokakaupan missiona on helpottaa ja monipuolistaa kaikkien suomalaisten arkiruokailua. Kaikilla me tarkoitamme jokaista suomalaista asuinpaikasta ja elämäntilanteesta riippumatta.

Maukkaasta ja terveellisestä ruoastamme nautitaan niin arjessa kuin juhlassa. Ruokiemme suosion salaisuus on yksinkertainen – laadukkaat raaka-aineet, valmistuksen helppous ja erityinen maukkaus. Ei siis ihme, että yhä useampi suomalainen syö Feelian kotiruokaa elämän tärkeissä hetkissä. Kokeile Sinäkin!

Vastuullisesti esivalmistettua kotiruokaa kotiovellesi toimitettuna

Teemme joka hetki kovasti töitä, jotta asiakkaamme voivat nauttia paremmasta ruoasta vaivattomammin. Ruokamme ovat arjen pelastajia, juhlan mahdollistajia sekä oiva tapa muistaa läheistä maukkaalla ruoalla. Toimitamme ruokatilauksia ympäri Suomen, suoraan sinun tai läheisesi kotiovelle. Feelian kotiruoat on aidosti hyvää ja terveellistä lähiruokaa Pyhännältä – suoraan kotiovellesi toimitettuna. Toimitusaika kaikkialle Suomeen 2 - 8 arkipäivää.

Laadukkaista raaka-aineista esivalmistetut

Meille on tärkeää, että tiedämme millaisista oloista raaka-aineemme tulevat. Esimerkiksi raaka-aineistamme yli 80 % tulee Suomesta, suurin osa alle kahden tunnin kuljetusmatkalla. Monet tuottajat tunnemme nimeltä. Ruokamme kotimaisuusaste on merkittävästi korkeampi kuin alalla keskimäärin.

Suomessa kasvukauden lyhyys ja tuottajien korkea ammattitaito tarkoittavat monilta osin myös laadukkaampia raaka-aineita, joten kotimaisen maanviljelyn ja ruoantuotannon hyödyntäminen on samalla myös korkeaan laatuun panostamista.

Ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelemaa

Feelia Kotiruokien tarina pohjautuu ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen ruoan kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia Kotiruokaperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi.

Uskomme, että terveellinen ruokavalio on ruokavalio, joka tarjoaa oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa, jotta elimistö pysyy terveenä ja aktiivisella liikkujallakin toimintakykyisenä. Saman filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä valmistusvaiheessa lainkaan lisäaineita.

Vastuullisuus

Vastuulliset valinnat rakentavat kestävää toimintaa. Vastuullisuus tarkoittaa meille terveellistä ruokaa, laadukkaita raaka-aineita, paikalisuutta, ympäristöä kunnioittavaa toimintaa, hävikin vähentämistä ja tasa-arvoista työympäristöä.

Ruoat esimerkiksi valmistetaan tehtaallamme kotimaisella biokaasulla, jolla tehdas myös lämpiää. Biojäte kompostoidaan. Tuotteiden pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Pitkän säilyvyyden ansiosta myös syntyy vähemmän hävikkiä – niin tehtaalla kuin kotonakin. Siksi myös tuotteiden pakkauskoot on mietitty tarkkaan.

Haluamme olla omalta osaltamme parantamassa ja monipuolistamassa suomalaisten ruokailutottumuksia. Tarjoamme monipuolisen valikoiman terveellisiä, nopeasti valmistuvia ruokia, joihin ei lisätä valmistuksessa lainkaan lisäaineita ja joiden raaka-aineista yli 80 % tulee Suomesta. Huomioimme aterioiden suunnittelussa ravitsemussuosituksia ja tavoitteenamme on tarjota yhä terveellisempiä ateriavaihtoehtoja.

Feelia Oy

Feelia Oy on pyhäntäläinen elintarvikeyhtiö, joka toimii maukkaampien ja vaivattomampien ruokailuhetkien puolesta. Feelia valmistaa valmiita ja esivalmistettuja aterioita, jotka erityisen valmistusmenetelmänsä ansiosta säilyvät pitkään makua ja rakennetta menettämättä. Ruokien valmistuksessa tuotteisiin ei lisätä lisä- tai säilöntäaineita ja ne valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista, mikä takaa tuotteiden korkean laadun ja terveellisyyden.

Osa Fodelia Oyj -konsernia

Feelia on osa Fodelia Oyj -konsernia, joka on listattu First North -markkinapaikalle. Fodelia kasvattaa suomalaisista elintarvikealan yrityksistä kukoistavia, kansainvälisiä menestystarinoita. Fodelia -konsernin yhtiöt tarjoavat kuluttajille puhdasta, paikallisesti ja vastuullisesti tuotettua ruokaa, jonka alkuperä varmasti tunnetaan.