Tietoa Feelia Ruokakaupasta

Feelia Ruokakauppa

Feelia Ruokakauppa on suomalaisen kotiruoan verkkokauppa ja haluamme olla todellisia päivien superhelpottajia.

Feelia Ruokakaupan tiimi koostuu Suomen johtavista ruoan verkkokaupan asiantuntijoista. Tällä tiimillä haluamme tarjota kestävää ja ennen kaikkea laadukasta palvelua ruoan verkkokaupan markkinoilla. Asiakaslähtöisyys on Feelia Ruokakaupan tärkein kantava teema.

Feelia Ruokakaupan missio on helpottaa suomalaisten ruokailuja ja taata kaikille maukas, lämmin, nopeasti lämmitettävä valmis kotiruoka. Tuomme apua kiireen ja ajan puutteen keskelle suoraan kotiovelle kaikkialle Suomeen.

Suurin tuoteperhe on sisaryhtiö Feelian Kotiruoat. Feelia valmistaa valmiita ja esivalmistettuja aterioita, jotka erityisen valmistusmenetelmänsä ansiosta säilyvät pitkään makua ja rakennetta menettämättä. Ruokien valmistuksessa tuotteisiin ei lisätä säilöntäaineita ja ne valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista, mikä takaa tuotteiden korkean laadun ja terveellisyyden.

Taustaa

Feelia Ruokakauppa syntyi ideasta tarjota suomalaisille laadukasta, kotimaista ja ennen kaikkea hyvää ja vastuullisesti valmistettua kotiruokaa. Helpompi ja kiireettömämpi elämä kuuluu jokaiselle. Meille on sydämen asia tarjota laadukasta ja vastuullisesti tuotettua koti- ja juhlaruokaa avuksi arkeen, menuksi mökille, iloksi juhliin ja ”kaveriksi karavaanarillekin”. 

Yksittäisten ruokapakkausten lisäksi tarjoamme myös valmiiksi suunniteltuja Feelia Kotiruokabokseja. Toimivien yhteistyökumppaneiden avulla toimitamme ruokaa kaikkialle Suomeen. Lisäksi laajennamme jatkuvasti kylmäkuljetusalueita. Toimiva logistiikka on ruoanverkkokaupan kulmakiviä ja siihen panostamme myös tulevaisuudessa.

Feelia Ruokakauppa tarjoaa myös muita Fodelia-konsernin tytäryhtiöiden tuotteita, kuten Real Snacksin Oikia Sipsejä, Perniön Lihan liha- ja makkaratuotteita ja Pita Factory Oy:n pitaleipiä.

Vastuullisesti esivalmistettua kotiruokaa kotiovellesi toimitettuna

Teemme joka hetki kovasti töitä, jotta asiakkaamme voivat nauttia paremmasta ruoasta vaivattomammin. Ruokamme ovat arjen pelastajia, juhlan mahdollistajia sekä oiva tapa muistaa läheistä maukkaalla ruoalla. Toimitamme ruokatilauksia ympäri Suomen, suoraan sinun tai läheisesi kotiovelle. Feelia Kotiruoat on aidosti hyvää ja terveellistä lähiruokaa Pyhännältä – suoraan kotiovellesi toimitettuna. Toimitusaika kaikkialle Suomeen 2 - 5 arkipäivää.

Laadukkaista raaka-aineista esivalmistettua lähiruokaa

Tällä hetkellä valikoimistamme löytyy yli 100 kuumennusta vaille valmista kotiruokaa. Feelia Kotiruoat valmistetaan suurella sydämellä ja aitona käsityönä Pyhännällä Pohjois-Pohjanmaalla. Näiden kotiruokien valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista yli 80 % on kotimaista, aitoa lähiruokaa.

Monet raaka-aineista saapuvat Pyhännälle lähipelloilta. Tuotteet ovat kotimaisista raaka-aineista autoklaavitekniikalla säilyväksi pakattuja, maukkaita kotiruokia. Tuotteilla on pitkä säilyvyys jääkaapissa emmekä lisää valmistuksessa säilöntäaineita.

Feelia Kotiruokien tarina pohjautuu ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen ruoan kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia Kotiruokaperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi.

Uskomme, että terveellinen ruokavalio on ruokavalio, joka tarjoaa oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa, jotta elimistö pysyy terveenä ja aktiivisella liikkujallakin toimintakykyisenä. Saman filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä valmistusvaiheessa lainkaan lisäaineita.

Vastuullisuus

Vastuullisuus tarkoittaa meille terveellistä ruokaa, laadukkaita raaka-aineita, paikalisuutta, ympäristöä kunnioittavaa toimintaa, hävikin vähentämistä ja tasa-arvoista työympäristöä. Feelia Kotiruokia, joita uhkaa hävikki, myymme Hävikkitorilla edullisempaan hintaa. Lisäksi lahjoitamme ylijäämätuotteita hyväntekeväisyyteen.

Yhteystiedot

ASIAKASPALVELU

MA-PE 9-13

p. 075 325 8316

asiakaspalvelu@feeliaruokakauppa.fi

Tavoitat meidät nyt myös chatin kautta.
Chatin löydät verkkosivuiltamme, oikeasta alareunasta.

Toimitusjohtaja
Riikka Wulff
040 777 8299
riikka.wulff@fodeliaretail.fi

Fodelia Retail Oy

Feelia Ruokakauppa on yksi Fodelia Retail Oy:n liiketoiminta-alueista. Feelia Ruokakaupan lisäksi Fodelia Retailille kuuluvat Real Snacksin, Perniön Lihan sekä Pita Factoryn liiketoiminnat.

Feelia Ruokakauppa on verkkokauppa, joka toimittaa kotiruokaa suoraan kuluttajien kotiovelle kaikkialle Suomeen. Sen suurin tuoteryhmä on sisaryhtiö Feelian valmisruoat, mutta valikoimista löytyy myös muita konsernin yhtiöiden tuotteita.

Real Snacks on vuonna 2001 perustettu pohjoissuomalainen sipsitehdas, joka valmistaa perunalastuja, maissinaksuja ja kaurasnacksejä vaativampaankin makuun sekä kotimarkkinoille että vientiin. Real Snacksillä on oma brändi Oikia, minkä lisäksii se valmistaa private label -tuotteita useille eri yhtiöille.

Perniön Liha on Salossa toimiva perheyritys ja yksi Suomen vanhimmista makkaratehtaista, joka täytti 90 vuotta maaliskuussa 2020. Perniön Lihan päätuotteita ovat luonnonkuoriin valmistetut erikoismakkarat ja maksamakkarat, joita myydään Perniön ja Helsingin Makkaratehdas -brändien alla. Perniön Lihan nakit ja makkarat ovat voittaneet useita palkintoja vuosien varrella, ja se on Suomen palkituin lihajalostaja 2000-luvulla.

Pita Factory liittyi Fodelia-konserniin samaan aikaan Perniön Lihan kanssa. Jokioisissa sijaitseva tehdas valmistaa laadukkaita välipalatuotteita ja pitaleipää kuluttajille ja kaupalle sekä alihankintana elintarviketeollisuudelle. Yhtiö tekee myös alihankintatyötä usealle kotimaiselle laatutoimijalle.

Osa Fodelia Oyj -konsernia

Fodelia Retail Oy on osa Fodelia Oyj -konsernia, joka on listattu First North -markkinapaikalle. Fodelian omistuksessa olevat yhtiöt ovat elintarvikealan tiennäyttäjiä, jotka panostavat innovatiivisiin tuotteisiin, lisäarvoa tuottaviin asiakaskonsepteihin ja edistyksellisiin valmistusprosesseihin. Fodelia -konsernin yhtiöt tarjoavat kuluttajille puhdasta, paikallisesti ja vastuullisesti tuotettua ruokaa, jonka alkuperä varmasti tunnetaan. Lue lisää fodelia.fi