Pyhännällä tehtyä, lähipelloilla viljeltyä

Feelia Kotiruoat tehdään Pyhännällä useiden vuosikymmenien kokemuksella ja niiden raaka-aineista yli 80 % on kotimaista, aitoa lähiruokaa.

Kunnon kotiruokaa Pyhännältä

Kaikki Feelia Kotiruoat tehdään Suomessa Pyhännällä ja niiden raaka-aineissa suositaan kotimaisia vaihtoehtoja. Täysin kotimaiset ruoat tunnistat Hyvää Suomesta -merkistä. Kotimaista ruokaa ostamalla tuet tuottajia, teet ruokaostoksistasi ekologisia ja autat luomaan työpaikkoja. Suosimalla suomalaista teet monenlaista hyvää!

Feelia Kotiruokien tarina pohjautuu Feelian ammattilaisten useiden vuosikymmenien kokemukseen ruoan kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi luomaan Feelia Kotiruokaperheen: käsityönä esivalmistetut ruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi.

Feelia Kotiruokien valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista yli 80 % on kotimaista, aitoa lähiruokaa. Monet raaka-aineista saapuvat Pyhännälle lähipelloilta. Ruokien valmistuksessa tuotteisiin ei lisätä säilöntäaineita ja ne valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista, mikä takaa tuotteiden korkean laadun ja terveellisyyden. Uskomme, että terveellinen ruokavalio on ruokavalio, joka tarjoaa oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa, jotta elimistö pysyy terveenä ja aktiivisella liikkujallakin toimintakykyisenä.

Feelia Ruokakauppa - kunnon kotiruokaa kokkaamatta

100 % suomalainen verkkokauppa
Lämmitystä vaille valmista
Toimitus kaikkialle Suomeen
Toimitus kotiovelle 7,90 €

Tutustu yli 100 kotiruoan valikoimaan

Valitse suosikkisi runsaasta valikoimastamme tai klikkaa ostoskoriisi valmis Feelia Kotiruokaboksi.