Juhlava Lohikeitto
Valmistat lohikeitosta juhlavamman version, lisäämällä keittoon nokareen sulatejuustoa. Juhlava Lohikeitto on valmista 5-10 minuutissa. Juhlavan lohikeiton valmistus onnistuu kätevästi myös suuremmalle joukolle juhla-vieraita.
Valmistaudu juhlaan valmiilla Feelia Juhlaruoilla, niin sinun ei tarvitse käyttää aikaa perunoiden kuorimiseen tai lihan kypsentämiseen.Laajan valikoiman ansiosta voit kätevästi ottaa huomioon myös erityisruokavaliot.
Tällä Juhlavan lohikeiton valmistusohjeella onnistuu ensikertalainenkin!
Juhlava lohikeitto 6 hengelle
- 1,5 kg Feelia Lohikeittoainesta
- 6 dl vettä
- 0,3 l kermaa
- ½ pkt Koskenlaskija Sulatejuustoa
Kaada kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Keitto on valmista, kun juusto on sekoittunut keittoon. Voit tehdä keitosta maidottoman version vaihtamalla kerman ja sulatejuuston kaurakermaan. Tarjoile Pitaleipien kanssa.
Kerro meille oma juhlaruoka #tuunausvinkkisi tai kokeile Juhlavaa Lohikeittoa!