Tomaattinen kalakeitto

Tomaattinen kalakeitto

Vaihtelua perinteisiin kermaisiin kalakeittoihin saa, kun käyttää kalakeiton pohjana Feelia Tomaattikeittoa. Tomaattinen liemi kypsyttää kalasta ihanan mureaa ja herkullista! Kun keiton viimeistelee vielä ranskankermalla ja lehtipersiljalla, lautasella on täydellinen makujen harmonia. Tämäkin ruoka on valmista alle 15 minuutissa, sillä valmiin keiton käyttäminen ruoan pohjana säästää hurjasti aikaa. 

Tomaattinen kalakeitto

Tomaattinen kalakeitto


2-3 henkilölle

TARVITSET

1 pss (600g) valmista Feelia Tomaattikeittoa
2-3 dl vettä
200 g ahventa, kuhaa tai lohta
(n. 1 tl harissatahnaa)
ranskankermaa
tuoretta lehtipersiljaa
(suolaa)

 

Kaada tomaattikeitto sekä 2–3 dl vettä kattilaan. Lisää noin 200 g ahventa, kuhaa tai lohta kuutioituna. Voit maustaa keiton myös vajaalla teelusikallisella harissaa. Tarkista lopuksi suola, ja tarjoa keitto ranskankerman ja lehtipersiljan kanssa. Lisänä voit tarjota sitruunalohkoja.

Kurkkaa myös muut helpot ja nopeat arkiruokavinkit, kuten thaimaalaishenkinen nuudelikeitto, perunamuusi ahvenfileillä ja pehmeät perunarieskat