Nopeat pikkupitsat pitaleivistä

Nopeat pikkupitsat pitaleivistä

Itse tehty pitsa on vastustamatonta herkkuruokaa. Pitsan päälle voi heittää melkein kaikkea jääkaapista löytyvää makkaroista herkkusieniin. Pitsapohjan voi valmistaa alusta asti itse, käyttää kaupan valmista pitsapohjaa tai voit tehdä pitsan myös pitaleivistä tai tortillapohjasta.

Todellista arjen pikaruokaa on pitaleivistä, valmiista Feelia Bolognesekastikkeesta sekä juustosta valmistetut pikkupitsat. Kasvisversio valmistuu käyttämällä Feelia Soijabolognesekastiketta.

Valmistusohje 4 hengelle

Valmistusaika n. 15 minuuttia.

4 kpl Pitaleipiä
600 g Bolognese- tai Soijabolognesekastiketta
Juustoraastetta

    Levitä uunipellille pitaleivät. Lisää täytteeksi bolognese- tai soijabolognesekastike. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uuniin keskitasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia. Pitsat ovat valmiita, kun juusto on sulanut.

    Voit halutessasi lisätä pitsojen päälle esimerkiksi ananaksia tai tomaattisiivuja.