Pikkupitsat bolognesekastikkeesta

Pikkupitsat bolognesekastikkeesta

Itse tehty pitsa on todellista herkkuruokaa. Pitsan päälle voi heittää melkein kaikkea jääkaapista löytyvää chorizomakkaroista herkkusieniin. Pitsapohjan voi valmistaa alusta-asti itse, käyttää kaupan valmista pitsapohjiaa tai valmistaa pitsa pitaleivistä tai tortillapohjasta.

Todellista arjen pikaruokaa on pitaleivistä, valmiista Feelia Bolognesekastikkeesta sekä juustosta valmistetut pikkupitsat. Voit hyödyntää loistavasti myös aterialta ylijääneen bolognesekastikkeen. Tämän tuunausvinkin avulla voit vähentää myös hävikkiä.  #tuunausvinkki

Nopeat pikkupitsat

4 annosta, valmista 15 minuutissa

Levitä uunipellille pitaleivät. Lisää täytteeksi bolognesekastike. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uuniin keskitasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia. Pitsat ovat valmiita, kun juusto on sulanut.

Voit halutessasi lisätä pitsojen päälle esimerkiksi ananaksia tai tomaattisiivuja. Valmistat kasvisversion käyttämällä Soijabolognesekastiketta.

Jaa oma tuunausvinkkisi #tuunausvinkki ja löydä uusia maistuvia resepti-ideoita.