Appelsiiniriisi valmiista riisipuurosta

Appelsiiniriisi valmiista riisipuurosta

Appelsiiniriisi on nostalginen herkku, jossa kermainen ja pehmeä riisipuuro yhdistyy raikkaaseen appelsiiniin. Valmiin riisipuuron avulla jälkiruoka onnistuu helposti ja vaivattomasti, kun riisipuuron keittämiseen ei tarvitse varata aikaa. Pääsiäiseen jälkiruoka sopii erityisen hyvin, sillä sitrushedelmien sesonki jatkuu vielä. Tämän jälkiruoan voi tehdä hyvin jääkaappiin odottamaan, kunhan koristelun hoitaa vasta juuri ennen tarjoilua.

Appelsiiniriisi: resepti 4-6 henkilölle

600 g Feelia Riisipuuroa
3 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
2-4 rkl sokeria
4 appelsiinia tai veriappelsiinia

Kiehauta riisipuuro ja jäähdytä se, jotta puuro jämäköityy. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokereilla. Leikkaa appelsiini pieniksi paloiksi ja yhdistä kaikki ainekset. Koristele annokset juuri ennen tarjoilua fileoidulla appelsiinilla, syötävillä kukilla kuten orvokilla ja pääsiäiskarkeilla.

Katso myös ohje herkulliseen lammaspitaan!