Uusissa perhekoon keitoissa on kuusi eri makuvaihtoehtoa.Uusissa perhekoon keitoissa on kuusi eri makuvaihtoehtoa.

Koska
aina ei itse
ehdi.

Uudet perhekoon keitot – nyt kauppasi valmisruokahyllystä

Feelia Ruokakaupan keitoista kuumennat nopeasti maistuvan aterian useammalle nälkäiselle syöjälle.

Löydät kuuden keiton valikoiman nyt myös hyvin varustelluista K- ja S-ryhmien kaupoista sekä mm. HalpaHallin, Minimanin ja Tokmannin myymälöistä sekä Keskisen Kyläkaupasta. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Herkullinen Linssikeitto

Linssikeittomme on täyttävä ja maukas kasviskeitto. Viimeistele annos creme tai kaura fraichella sekä tuoreilla yrteillä. Keittoa riittää kahdelle aikuiselle ja tarvittaessa pieni annos myös lapselle.

TUTUSTU

Maistuva Nakkikeitto

Nakkikeittomme valmistuu lisäämällä kypsään keittoainekseen kuumennuksen yhteydessä esimerkiksi vettä liemeksi. Keittoa valmistuu 1 litra, josta riittää vähintään kolmelle syöjälle.

TUTUSTU

Samettinen Bataattikeitto

Bataattikeittomme on maukas kasvissosekeitto, johon kookos tuo ripauksen eksotiikkaa. Viimeistele halutessasi ripauksella chilliä. Keittoa riittää kahdelle aikuiselle ja tarvittaessa pieni annos myös lapselle.

TUTUSTU

Makoisa Kanakeitto

Kanakeittomme valmistuu lisäämällä kypsään keittoainekseen kuumennuksen yhteydessä esimerkiksi vettä ja kermaa liemeksi. Keittoa valmistuu 1 litra, josta riittää vähintään kolmelle syöjälle.

TUTUSTU

Juustoinen savulohikeitto

Juustoinen savulohikeittomme on klassinen juustokeitto, jota savulohi täydentää. Viimeistele annos tuoreella tillillä. Keittoa riittää kahdelle aikuiselle ja tarvittaessa pieni annos myös lapselle.

TUTUSTU

Juureva Juuressosekeitto

Juuressosekeittomme on rehti sosekeitto vaikkapa terveelliseksi lounaaksi. Viimeistele annos rouskuvin siemenin ja tuorein yrtein. Keittoa riittää kahdelle aikuiselle ja tarvittaessa pieni annos myös lapselle.

TUTUSTU

Valmis keittoateria 2–3 syöjälle

Feelia Ruokakaupan keitot valmistetaan Suomessa kotimaisia raaka-aineita ja lähituottajia suosien.
Keitot säilyvät yllättävän pitkään ilman valmistuksessa lisättyjä säilöntäaineita.
Tutustu säilyvyyteen tarkemmin.

Kaikki päivittäistavarakaupoissa myynnissä olevat keittomme ovat gluteenittomia,
sekä maidottomia tai laktoosittomia, kasviskeittomme ovat vegaanisia.
Koska kunnon kotiruoka kuuluu kaikille.

Äiti, isä ja lapset iloisissa tunnelmissa syömässä pöydän ääressä. Äiti, isä ja lapset iloisissa tunnelmissa syömässä pöydän ääressä.
Feelia
Ruokakauppa,
mikäs se
on?

Feelia Ruokakauppa on kotimainen suomalaisen kotiruoan verkkokauppa. Kuumennusta vaille valmiit kunnon kotiruoat toimitetaan kotiovelle muutamassa päivässä ja ne säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia. Arjen yllättäessä ne siirtyvät lautaselle käden käänteessä.

Kunnon kotiruokaa valmiina ovellesi.

✔️ Yli 100 kotiruokaa ✔️ Vain kuumennus ✔️ Kotimaista ✔️ Pitkä säilyvyys ✔️ Toimitus koko Suomeen

Mitä meistä tykätään:

Arjen helpotus

Nämä teidän ruoat ovat todellinen arjen helpotus. Säästynyt aika liikuntaan, siivoamiseen tai päikkäreihin.

- Marika Haapsaari

Loistavaa

Toimitus toimi, hyvää ja edullista, n vrk tänne perähikiälle. Hippusen lisäsin suolaa riistakeittoon. Loistavaa.

- Timo Ahonen

Feelia Lohikeitto

Maistui koko perheelle, lisäsin vähän voita ja hienonsin tilliä päälle pienen määrän. Pienin 4-vuotias tuumasi, kun yllätti minut laittamasta voita keittoon: Olipa hyvää kalakeittoa voisilmän kanssa!

- Pirjo

Feelia Perunamuusi

Muusi on tosi hyvää ja kelpaa hyvin erittäin krantulle vanhukselle. Aivan huippupalvelua sain teiltä, kun olin sekoillut toimituspäivien suhteen. Kiitos tosi paljon.

- Jaana

Säästää aikaa muuhun

Hyvää ruokaa, maistuu koko perheelle (myös nirsolle päiväkoti-ikäiselle), hyvä hinta, kotiinkuljetus, ruuanlaiton helppous, joka säästää aikaa muuhun. Kiitos!

- Elina

Tulen tilaamaan uudestaan

Tilausvaiheessa olin vähän skeptinen, kuinka onnistuneesti toimitus sujuu ajankohdan sekä kylmäketjun suhteen. Postista oltiin kuitenkin nopeasti yhteydessä ja paketti toimitettiin sovittuun aikaan ja mikä tärkeintä, tuotteet olivat kylmiä. Toimitus oli myös erittäin nopea!

- Joni

Feelia Merimiespata

Todella maukasta! Tätä tarjosimme isoisän syntymäpäiväjuhlilla 50:lle hengelle, ja oli hyvää! Nopea toimitus, sopivat pakkauskoot ja helppo valmistaa isommallekin väkimäärälle. Suosittelen!

- Anne

Miksi Feelia Ruokakauppa?

Enemmän aikaa itsellesi.

Kotiruokamme ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Vain viimeistely ja kuumennus, niin ruoat ovat valmiita nautittaviksi ja aikaa jää muuhun olennaiseen.

Lue lisää

Joustoa pitkästä säilyvyydestä.

Feelia Kotiruoat säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia valmistusmenetelmänsä ansiosta. Ruokiin ei lisätä valmistettaessa säilöntäaineita.

Lue lisää

Hyvää ruokaa Suomesta.

Kaikki kotiruokamme tehdään Suomessa pääosin kotimaisista raaka-aineista ja lähituottajia suosien. Useilla ruoillamme on Hyvää Suomesta -merkki.

Lue lisää

Nopea toimitus joka kotiin.

Nopea kotiinkuljetus koko Suomen alueella vain 7,90 €. Ihan totta, myös sinä voit tilata kunnon kotiruokaa suoraan omalle ovellesi toimitettuna.

Lue lisää

Valitse suosikkisi yli 100 kotiruoan valikoimasta

Kiusaukset, keitot, kastikkeet, lisukkeet ja muut kunnon kotiruoat arkeen ja juhlaan.