Kuvassa perunamuusi ruskistetulla voilla, uunilohi ja salaattia

Perunamuusi ruskistetulla voilla ja yrteillä

Trendikäs ruskistettu voi vie valmiin perunamuusin uudelle tasolle pienellä vaivalla. Ruskistetun voin paahteinen maku sopii paremmin kuin hyvin perunan kaveriksi. Lisämakua muusiin tuo tuoreet yrtit, mutta halutessaan yrtit voi jättää ohjeesta pois.

Perunamuusi ruskistetulla voilla ja yrteillä

Ohje on 4-6 henkilölle, valmistusaika: n. 10 min 

2 pss Feelia perunamuusia

75 g voita

¼ ruukku timjamia tai valitsemaasi yrttiä 

Aloita ruskistamalla voi. Keitä voita kattilassa liedellä välillä sekoitellen, kunnes voi on rusehtavaa. Ruskistettu voi on valmista, kun kattilasta leijailee paahtunut tuoksu ja väri muistuttaa meripihkaa. Kaada valmis voi toiseen astiaan odottamaan. 

Kuumenna perunamuusi mikroaaltouunissa mikron kestävässä astiassa. Silppua timjami terävällä veitsellä tai saksilla pieneksi. Timjamin varsien kovemmat osat kannattaa jättää käyttämättä. Yhdistä Feelia perunamuusi, ruskistettu voi ja yrtit. Voit halutessasi notkistaa muusia tilkalla maitoa tai kermaa. Hienostunut perunamuusi on valmis! 

Valmiin muusin kanssa sopii hyvin yhteen esimerkiksi karjalanpaisti, juustomestarin lohi tai riista-pekonikäristys. Valmiit säräkasvikset täydentävät aterian.

Kurkkaa myös, miten valmistuu juhlava lohikeitto tai helppo fetapasta!


G,M
Lohikeitto
5,95 €
1,98 € / annos
600 g
1,5 kg
3 kg
L
Jauhelihalasagnette
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg
L,G
Lohikiusaus
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg
L
Tomaattinen Broileripastavuoka on maistuvaa arkiruokaa. Tarjoiluehdotuksessa makua antamaan on lisätty myös yrttejä, tuoretta paprikaa ja parmesanraastetta.
Broileri-pastavuoka
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg