Helppo ja vaivaton joulu - näillä viidellä vinkillä onnistut!

Helppo ja vaivaton joulu - näillä viidellä vinkillä onnistut!

Joulu – mikä ihana ajanjakso nauttia tunnelmallisista koti-illoista, yhdessäolosta ja ihanista ruoista. Autamme järjestämään joulun ilman stressiä ja kiirettä, mausta ja tunnelmasta tinkimättä. Katso viisi vinkkiä rennompaan jouluun!

1. Osta jouluruoat tai ainakin osa ruoista valmiina. Helppo ja huoleton joulupöytä voi olla myös kaunis ja herkullinen! Feelia Ruokakaupan valikoimasta löytyy laatikot, kalaherkut, kastikkeet, karjalanpaisti, joulumakkara, kinkut ja kalkkunat - kaikki valmiiksi kokattuina. 
Miksi turhaan stressata laatikoiden tekemisestä tai leipomisesta, jos itse tekeminen ei tuota joulumieltä? Keskity sen sijaan joulupuuhiin, jotka tuottavat iloa. Tee joulupöytään vain omat lempiherkkusi ja bravuurisi, ja jätä muu ruokalajit pois listalta tai hanki ne valmiina.
 Ruokien tilaaminen kotiovelle vähentää myös kaupassa vietettyä aikaa juuri ennen aattoa. Kun tilaat ruot hyvissä ajoin kotiin, varmistat myös sen, ettei joulumenu mene pilalle kaupasta puuttuvien tuotteiden takia.
  1. Jätä kaapit siivoamatta tänäkin vuonna. Joulusiivous on tarkemmin ajateltuna vanhanaikainen jäänne, joka voitaisiin unohtaa joulusta kokonaan ja vaihtaa tunnelmointiin kynttilänvalossa kirja ja konvehtirasia kädessä.
  1. Mietitkö vielä, mitä ostaisit joulumuistamiseksi sukulaisille, päiväkodin henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneille? Vaikka lahjaton joulu on nouseva trendi, jotenkin olisi mukava muistaa tärkeitä ihmisiä edes kerran vuodessa. Verkkokaupastamme löytyy ihania kotimaisia Tertin Kartanon herkkupaketteja, jotka sopivat nautiskelijoille, kulinaristeille ja esteetikoille – eli lähes kaikille. Parasta on, että muistamisen voi tilata vaikka suoraan lahjan vastaanottajan kotiovelle.
  1. Ai niin, jälkiruoka! Jälkiruokaongelmat on onneksi ratkaistu tänä jouluna, sillä teimme reseptin ihanaan, jouluiseen jälkiruokaan, joka on helppo mutta näyttävä tarjottava. Katso jouluisen riisivanukkaan ohje reseptisivultamme! Vaniljainen riisivanukas tarjoillaan kanelipäärynöiden kanssa ja koristellaan upeilla päärynäpurjeilla.
  1. Millä uudistaa joulupöytää tänä vuonna? Jouluaterian perinteisten ruokien rinnalla olisi kiva tarjoilla jotain uutta, mutta helppoa jouluruokaa. Katso ohje mehevään viikuna-parmesaanisalaattiin, joka kokoaa yhteen jouluiset maut modernilla tavalla. Herkullinen ja näyttävä salaatti kootaan vadille, jossa se on esillä kauniisti.
Jos haluat valita tänä vuonna rennomman joulun tunnelmasta ja tarjoiluista tinkimättä, Feelia Ruokaupan Jouluboksit ovat oiva valinta joulun ruokahetkien järjestämiseksi. Jouluboksit tuovat rennon joulun kotiin yhdessä paketissa!  
Katso Feelia Ruokakaupan runsas jouluvalikoima ja varaudu valmiilla Kotiruoilla välipäivien ruokailuihin.
Armollisempaa joulunaikaa! <3