10 vinkkiä vaivattomaan arkeen: kotiruokaa rennosti Feelia Ruokakaupasta

10 vinkkiä vaivattomaan arkeen: kotiruokaa rennosti Feelia Ruokakaupasta

Ota vapaata kokkailusta ja nauti elämästä! Oli loma tai arki, Feelia Ruokakaupan avulla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – ja voit silti herkutella monipuolisesti kunnon kotiruoalla. Lue, miten Feelia Kotiruoat tekevät kiireisestäkin arjesta rennompaa.

 

  1. Ruoanlaitolta vapautuu aikaa

Feelia Kotiruoat ovat kuumennusta vaille valmiita, joten ruoka on usein pöydässä vain noin vartissa. Säästät aterioiden suunnitteluun ja kokkaamiseen aiemmin kulunutta aikaa jopa useita tunteja joka viikko – aikaa, jonka voit käyttää johonkin mukavaan tekemiseen perheen kesken tai itseksesi. 

 

  1. Ruokalistan suunnittelu helpottuu

Feelia Ruokakaupan ansiosta vältyt miettimästä ikuisuuskysymystä "Mitä tänään syötäisiin". Kun tilaat kerralla ruoat vaikkapa kahdeksi viikoksi, on ruokalistan laatiminen helppoa. Vielä vähemmällä pääset Feelia Ruokakaupan valmiilla bokseilla, joissa menu on mietitty valmiiksi puolestasi.

 

  1. Säästät rahaa ruokaostoksilla

Tuttu pulma: kun kauppaan menee ilman ostoslistaa tai valmista ideaa lähipäivien ruoista, tulee sorruttua turhiin heräteostoksiin. Kun viikon ruokalista on valmiina ja pääruoat odottamassa jääkaapissa, on helpompi ostaa kaupasta täydennystä vain tarpeeseen.

 

  1. Syöt huomaamattasi järkevämmin 

Feelia Kotiruoat pelastavat pitkäksi venyneet päivät, jolloin kotiin tullessa väsyttää ja nälkä on jo hirmuinen. Kun kaapissa on kuumennusta vaille valmista kotiruokaa, on helpompi vastustaa herkkujen houkutusta.

 

  1. Lisäät kasviksia helposti

Jos olet jo harkinnut, että haluaisit siirtyä kasvispainotteisempaan ruokavalioon, Feelia Kotiruoilla sekin onnistuu ilman ylimääräistä vaivannäköä. Yksittäisten kasvisruokien ja -lisukkeiden valikoiman lisäksi voit tilata valmiiksi valitun Kasvisruokaboksin, joka sisältää 7 maistuvaa kasvisruokaa sekä käteviä kasvislisukkeita. Lihaa tai kalaa sisältävien aterioidenkin lisukkeeksi tulee herkemmin tehtyä salaatti tai raaste, kun aikaa ei kulu pääruoan kokkaamiseen.

 

  1. Ruoka ei vanhene kaappeihin

Feelia Kotiruokia voit tilata kerralla enemmänkin kiirepäivien kotivaraksi: ruokamme säilyvät jopa kuukausia valmistuksessa käyttämämme autoklaavitekniikan ansiosta, ilman valmistusvaiheessa lisättyjä säilöntäaineita. Ruokahävikki vähenee, ja kaapissa on silti aina valmiina kunnon kotiruokaa.

 

  1. Menusi monipuolistuu

Feelia Ruokakaupasta voit valita tilaukseesi mukaan myös ruokia, joita ei välttämättä itse tule lähdettyä kokkailemaan pitkän kaavan mukaan, kuten vaikkapa kaalilaatikko, borssikeitto ja silakkalaatikko. Samalla perinneruoat tulevat tutuksi myös perheen pienimmille.

 

  1. Saat yhdestä ruoasta monta

Vaikka Feelia Kotiruoat ovat kuumennusta vaille valmiita, voit myös tuunata ruokia makusi mukaan maustamalla. Lisäksi monet ruoistamme ovat monikäyttöisiä: kasviskeitot toimivat myös pastakastikkeen pohjana, ja ylijääneen keiton voi hyödyntää maistuvien sämpylöiden taikinassa. Katso tuunausvinkkimme!

 

  1. Lounastauko käy leikiten

Suosittelemme Feelia Kotiruokien kuumennusta liedellä tai uunissa, mutta monista tuotteistamme saat maittavan lounaan myös mikrossa lämmittämällä. Esimerkiksi kevyt kasviskeitto pitää työvireen hyvänä pitkälle iltapäivään – ja maksaa vain alkaen 0,78€/annos. Säästät rahaa työpaikkalounaissa ja syöt silti hyvin.

 

  1. Lomalla on helpompi vain lomailla

Feelia Kotiruoat tekevät rennompaa paitsi arjesta, myös lomasta. Pitempienkin vapaiden ruokahuoltoa helpottaa suuresti, kun voit loihtia maittavan lounaan tai päivällisen koko porukalle – vain vartissa. Feelia Kotiruokia kannattaa pakata mukaan myös mökki- tai vaunulomalle. Vinkki: tiivistetyt keittoaineksemme eivät vie paljoa tilaa, mutta kun niihin lisätään vettä valmistusvaiheessa, riittää keitosta myös ruokavieraille!

 

Lue myös artikkeli: Näin valmistaudut juhliin Feelia Kotiruokien avulla