Näin valmistaudut juhliin Feelia Kotiruokien avulla

Näin valmistaudut juhliin Feelia Kotiruokien avulla

Juhlakausi on täällä taas ja on aika järjestellä kauan odotettuja juhlia. Useat eri valmisteluihin liittyvät kysymykset saavat vastauksen Feelia Juhlaruokien avulla. Ole liikkeellä hyvissä ajoin, laske tai arvioi ruokailijoiden määrä, huomioi vieraiden tulojärjestys sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Feelia Juhlaruokien avulla onnistuu ensikertalainenkin!

Ruokailijoiden määrä

Yksi valmisteluissa askarruttava kysymys on ruoan riittävyys. Ruoan riittoisuus on helppoa arvioida joko varaamalla 300 g valmista ruokaa ruokailijaa kohden tai käyttämällä Suunnittele Juhlamenu -toimintoa. Tällöin sinun ei tarvitse muuta kuin valita haluamasi juhlaruoat ja ilmoittaa ruokailijoiden määrä.

Ruokailijoiden tulojärjestys

Varmistat myös helposti, että eri aikaan juhliin saapuvat nälkäiset vieraat saavat nauttia ruoan kuumana, kun kaikki Juhlaruoat ovat vain kuumennusta vaille valmiita. Näin sinun ei tarvitse muuta kuin laittaa ruoka uuniin tai kattilaan ja kuumentaa tarjoiltavaksi.

Lisäksi hillitset myös hävikin syntymistä, sillä pienten pakkauskokojen ja nopean valmistusajan ansiosta sinun ei tarvitse kuumentaa koko ruokasatsia kerralla, vaan voit varautua tarvittaessa spontaaneihin muutoksiin ruokailijoiden määrässä.

Huomioi myös erityisruokavaliot

On hyvä varautua myös erityisruokavalioihin. Feelia Kotiruokien ansiosta huomioit niin gluteenittoman, maidottoman ja kasvisruokailijan käden käänteessä. Esimerkiksi valmistat Feelia Lohikeitosta maidottoman version käyttämällä kaurakermaa. Kasvisruokailijoille sopii yksi suosituimmista keitoistamme, nimittäin Feelia Linssikeitto. Kaikki Feelia Kotiruoat ovat laktoosittomia.  

Ole liikkeellä hyvissä ajoin

Feelia Kotiruoat säilyvät pitkään avaamattomana jääkaapissa, joten suosittelemme tilaamaan juhlaruoat hyvissä ajoin ennen juhlia. Feelia Kotiruokien avulla järjestät juhlat sekä edullisesti että vaivattomasti ja mikä parasta: sinulle vapautuu lisää aikaa juhlista nauttimiseen. Löydät kaikki juhlaruoat täältä.