Superhelppo pinaattipannari pinaattikeitosta
Pinaattipannari on pinaattilettujen kuningatar - ja todellinen arjen superhelpottaja. Tämä arkinen kestosuosikki on loistava kotipikaruoka sekä maistuva jälkkäri. Helpotimme reseptiä entisestään, jotta nälkä ei ehdi yllättämään. Ainekset vain sekaisin, uuniin, ja pannari on valmis!
Valmistusohje 3–4 hengelle
Valmista 45 minuutissa, aktiivinen valmistusaika 5 min.
600 g Feelia Pinaattikeitto2 kananmunaa
3 dl (vehnä) jauhoja
Kaada pinaattikeitto kulhoon ja lisää sekaan kananmunat sekä jauhot. Sekoita taikina tasaiseksi vispilällä. Anna turvota 15 min. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteessa noin 30 minuuttia. Leikkaa pinaattipannari sopiviksi paloiksi kätevästi saksilla ja tarjoile hillon tai raejuuston kanssa.