Loistava lohiseljanka
Lohiseljanka on venäläisen keittiön klassikoita. Siinä keittoon lisätään kerman sijasta tomaattimurskaa ja päälle heitetään nokare smetanaa. Voit tehdä lohiseljankan itse valmistamastasi kermaisesta lohikeitosta tai vaihtoehtoisesti käyttää Feelia lohikeittoa. Varoitus: jos käytät keittosi pohjana Feelia lohikeittoa, vaarana on, että tämä herkku valmista alle 10 minuutissa. Katso tarkemmat ohjeet alta. #tuunausvinkki
Lohiseljanka
2–3 annosta, valmista 5–10 minuutissa
- 600 g Feelia lohikeittoa
- 3 dl vettä
- 1 dl tomaattimurskaa
- 1 dl suolakurkkukuutioita tai makusi mukaan
- nokare smetanaa tai ranskan kermaa
Kaada kattilaan Feelia lohikeittoaines, vesi ja tomaattimurska. Kuutioi suolakurkut ja lisää keittoon. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Lisää lohiseljankan päälle nokare smetanaa tai ranskan kermaa ja nauti!
Jaa oma tuunausvinkkisi #tuunausvinkki ja löydä maistuvia resepti-ideoita.