Ihana pastavuoka soijabolognesekastikkeesta

Ihana pastavuoka soijabolognesekastikkeesta

Feelia Soijabolognesekastikkeesta – tai miksei myös tavallisesta bolognesekastikkeesta – syntyy nopeasti pastavuoka, joka vie kielen mennessään.

Feelia Ruokakaupan koekeittiössä rakastetaan vahvoja makuja, joten pastavuokaan laitetaan reippaasti sipulia ja valkosipulia, sekä kirsikkatomaatteja, mutta voit myös oikaista ja kaataa valmiin soijabolognesekastikkeen ja ruokakerman suoraan uunivuokaan keitetyn ja valutetun pastan päälle, ja lisätä mausteet ja juuston.

Soijabolognesekastike on vegaaninen. Jos haluat ateriasta kokonaan vegaanisen, käytä kasvikermaa ja vegaanista juustoa 🌿

  • 1 pakkaus (600 g) Feelia Soijabolognesekastiketta
  • n. 300 – 400 g pastaa (kuivapaino)
  • 2 dl ruokakermaa
  • Juustoraastetta
  • Suolaa
  • Pippuria
  • (Öljyä)
  • (Sipulia)
  • (Valkosipulia oman maun mukaan)
  • (Kirsikkatomaatteja)

Keitä pastat pakkauksen ohjeen mukaisesti. Pastaa ei tarvitse keittää ihan pehmeäksi – sehän jatkaa kypsymistään uunissa.

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä pehmeäksi. Lisää huuhdellut puolitetut kirsikkatomaatit ja kuullota vielä hetki. Valkosipuli palaa herkästi, jolloin siihen tulee kitkerä maku, joten lisää se vain hetki ennen ruokakermaa. Kippaa joukkoon ruokakerma ja soijabolognesekastike. Kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada valutettu pasta uunivuokaan ja kastike päälle. Sekoita kunnolla ja lisää päälle reippaasti lempparijuustoasi raasteena.

Paista 175 asteessa noin 15-20 minuuttia. Älä anna juuston kärähtää.