Gratinoitu lasagnette uunitomaateilla

Kuvassa gratinoitu kasvislasagnette, gratinoitu jauhelihalasagnette, päällä paahdettuja uunitomaatteja

Feelia Ruokakaupan jauheliha- tai kasvislasagnetesta saa ekstrarapeaa, kun pinnan kuorruttaa juustoraasteella. Kätevä lisuke ruoalle syntyy, kun vuoan päälle laittaa kirsikkatomaatteja uuniin paahtumaan. Lasagneten päälle voi valmiin raasteen sijaan käyttää myös erilaisten juustojen jämät, jolloin hävikkiin menevät raaka-aineet saa kätevästi hyödynnettyä.

 

Gratinoitu jauheliha- tai kasvislasagnette

4­-6 henkilölle, aktiivinen valmistusaika 5 min

150 g juustoraastetta 

250 - 500 g kirsikkatomaatteja

öljyä

2 pss Feelia kasvis- tai jauhelihalasagnettea

 

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Tyhjennä lasagnettepussit voideltuun uunivuokaan. Tasoita pinta ja ripottele päälle juustoraaste. Huuhtele tomaatit, asettele ne lasagneten päälle ja voitele pullasudin avulla rypsi- tai oliiviöljyllä. Paista lasagnettea uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Voit viimeistellä tomaateille hyvän paistopinnan käyttämällä lopuksi grillivastusta päällä muutaman minuutin ajan.

Katso myös, miten valmistuu broileri-pastavuoka kolmella tavalla tai miten tuunaat linssikeitosta vegaanisen linssipastan