Äitienpäivän juhla-ateria

Äitienpäivän juhla-ateria

Äidit, isoäidit, mummot, tädit ja kaikki itsensä äidiksi tuntevat ovat arjen todellisia supersankareita ja he ansaitsevat oikean juhla-aterian. Feelia Juhlaruokien ansioista myös keittiössä vähemmän aikaa viettävät onnistuvat luomaan todellisen juhla-aterian. Ja mikä parasta, aikaa vapautuu myös yhdessä oloon! #tuunausvinkki

Kokoa juhla-ateria haluamistasi Feelia juhlaruoista tai käytä alhaalla olevaa ohjetta. Feelia juhlaruokien avulla onnistut takuuvarmasti. 

 

Äitienpäivän juhla-ateria

4 henkilölle

 Alkuruoka

2 pss 600 g Feelia Juustoinen savulohikeitto 

 Pääruoka

1 pss 600 g Feelia Marinoidut kypsät säräkasvikset 

1 pss 600 g Feelia Palapaisti

1 pss 600 g Feelia Perunamuusi

1 pss 600 g Feelia Kolmen pippurin kastike

 Jälkiruoka

Tuoreet mansikat & vaniljajäätelö

 Laita uuni kuumenemaan. Lisää eri uunivuokiin säräkasvikset, perunamuusi sekä palapaisti ja kuumenna valmistusohjeiden mukaisesti. Kiehauta kattilassa kastike sekä juustoinen savulohikeitto.

Asettele mansikat ja jäätelö kauniisti kulhoihin. Kata pöytä, tarjoile juhla-ateria ensin päivänsankarille ja nauttikaa yhdessäolosta. Feelia juhlaruoat ovat vain kuumennusta vaille valmiita!

 Psst. Voit vaihtaa palapaistin esimerkiksi Paprigano-broilerikastikkeeseen, säräkasvikset porkkanakuutioihin tai perunamuusin kermaperunoihin. Feelia Juhlaruokien avulla onnistut varmasti!

Tutustu juhlaruokavalikoimaan.