Äitienpäivän juhla-ateria

Äitienpäivän juhla-ateria

Äidit, isoäidit, mummot, tädit ja kaikki itsensä äidiksi tuntevat ovat arjen todellisia supersankareita. He ansaitsevat oikean juhla-aterian! Feelia kotiruokien ansioista myös keittiössä vähemmän aikaa viettävät onnistuvat luomaan todellisen juhla-aterian superhelposti. Ja mikä parasta, aikaa vapautuu myös yhdessä oloon!

Kokoa juhla-ateria haluamistasi Feelian ruoista tai käytä alhaalla olevaa ohjetta. Feelia kotiruokien avulla onnistut varmasti!

Ohjeesta valmistuu juhla-ateria noin 4 hengelle.

Alkuruoka

2 pss 600 g Juustoinen savulohikeitto 

Pääruoka

1 pss 600 g Marinoidut säräkasvikset

1 pss 600 g Palapaisti

1 pss 600 g Perunamuusi

1 pss 600 g Kolmen pippurin kastike

Jälkiruoka

Tuoreet mansikat & vaniljajäätelö

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan. Lisää eri uunivuokiin säräkasvikset, perunamuusi sekä palapaisti. Kuumenna valmistusohjeiden mukaisesti. Kiehauta kattilassa kastike sekä juustoinen savulohikeitto.

Asettele mansikat ja jäätelö kauniisti kulhoihin. Kata pöytä, tarjoile juhla-ateria ensin päivänsankarille ja nauttikaa yhdessäolosta.


Psst!
Voit vaihtaa palapaistin esimerkiksi Paprigano-broilerikastikkeeseen, säräkasvikset porkkanakuutioihin tai perunamuusin kermaperunoihin.

Tutustu juhlaruokavalikoimaan.