Puurot

Samettisen pehmeä puuro on kotoisten arkiruokien helmi. Se on ensimmäisiä ruokia, joita lapsena syömme, ja siihen liittyy monia ihania perinteitä. Kaneli-sokeriseos luo jouluisen riisipuuron päälle kimaltelevan, makean pinnan, ja kaakao muuntaa herkullisesta mannapuurosta vieläkin herkullisemman suklaapuuron. Puuro maistuu aamulla ja illalla, terveenä ja sairastellessa, arjessa ja juhlassa. Olisiko jokin Feelian puuroista teidän perheenne uusi puurosuosikki?

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

Feelian puurojen valikoimaan on koottu suomalaisten suosikkipuurot, jotka on valmistettu tietenkin suomalaisten perinteisillä resepteillä. Mannapuuro, riisipuuro ja ohrapuuro ovat täydellisiä seuralaisia jokaiseen arkipäivään, ja onpa niillä oma paikkansa myös juhlissa. Mitä olisikaan esimerkiksi joulupöytä ilman riisipuuroa kanelilla, sokerilla ja piilotetulla mantelilla?

Erikoisruokavaliot

Toki olemme ottaneet huomioon myös erikoisruokavaliot valikoimissamme. Feelian puurot valmistetaan laktoosittomia maitotuotteita käyttäen. Muiden tuotteidemme joukosta löydät helposti laktoosittomien lisäksi myös gluteenittomat vaihtoehdot, ja kasvisruoille ja vegetuotteille olemme pyhittäneet oman osionsa. Kaikkien tuotteidemme ainesosaluettelo on myös luonnollisesti esillä, joten näet heti, mitä puuro sisältää.

Monipuolinen valikoima

Suomalaiseen makuun suunniteltujen reseptien pohjalta valmistetut puurot ovat kiinteä osa suomalaista kotikeittiötä, mikä näkyy selvästi asiakkaidemme tilauksissa. Suosituin ja myydyin puuromme on riisipuuro – makukin sen jo kertoo. Mannapuuron suussa sulavan pehmeä rakenne vie kielesi mennessään, ja ohrapuuro hurmaa pyöreällä olemuksellaan. Tuotteidemme salaisuus on niiden tuoreissa raaka-aineissa – 90 % käyttämistämme raaka-aineista on peräisin kotimaisilta valmistajilta.

Helppoa kotiruokaa

Feelian puurot tekevät puuron valmistamisesta nopeaa, helppoa ja vaivatonta. Unohda juoksettunut maito tai tuntien hauduttelu – näistä puuroista valmistat maukkaan aterian! Jokainen Feelian puuro on vain lämmittämistä vailla valmista. Nosta siis kattila hellalle tai voitele uunivuoka, kaada valmis puuro astiaan, kuumenna ja tarjoile haluamasi lisukkeiden kera. Suosittelemme lämpimästi nauttimaan riisipuuron, mannapuuron tai ohrapuuron esimerkiksi tuoreiden marjojen kera tai reilulla annoksella hedelmä- tai marjahilloa. Vaivatonta ja nopeaa ruoanlaittoa parhaimmillaan, syöjien lukumäärästä riippumatta!

Pitkä säilyvyys

Joissain käyttämissämme raaka-aineissa saattaa olla valmiiksi lisä- ja säilöntäaineita, mutta Feelian tehtaalla Pyhännällä emme niitä enää lisää. Käyttämämme patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta keitot säilyvät jääkaapissa avaamattomina jopa 3 kk ja avattuna noin 3–5 vrk.

Kata siis pöytä puurolautasilla ja lusikoilla – tänään on puuropäivä!