Perunat

Säästä aikasi ja vaivasi muuhun kokkaamiseen. Tilaa herkulliset perunalisukkeet valmiina Feelialta. Kermaperunat, maalaislohkoperunat sekä perinteinen perunamuusi ovat arjen ja juhlan monipuolisia suosikkiruokia. Ne maistuvat erinomaisilta esimerkiksi uunilohen, lehtipihvin ja kasvispyöryköiden kanssa. Feelian valikoimasta voit koota helposti myös kokonaisen annoksen – perunamuusi, burgundinpata ja punajuurilohkot maistuvat erinomaisilta yhdessä!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Perunat

Feelian valmiiden perunalisukkeiden ansiosta voit keskittyä täysillä muuhun ruoanlaittoon. Kermaperunat, maalaislohkoperunat ja perunamuusi ovat lämmittämistä vailla valmiita – tyhjennä vain pussin sisältö astiaan, lämmitä ja tarjoile tuoreen salaatin, murean lihan ja herkullisen kastikkeen kanssa! Voit hyödyntää perunalisukkeita missä ruoassa vain tai nauttia ihan sellaisenaan, mikä vain makuhermojasi eniten kutkuttelee.

Erikoisruokavaliot

Toki olemme ottaneet huomioon myös erikoisruokavaliot valikoimissamme. Kaikki perunatuotteemme ovat gluteenittomia ja laktoosittomia, ja löydät helposti kastikkeidemme ja muiden tuotteidemme joukosta muutkin gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot. Kaikkien tuotteidemme ainesosaluettelo on myös luonnollisesti esillä, joten näet heti, mitä valitsemasi tuote sisältää.

Monipuolinen valikoima

Suomalaiseen makuun suunniteltujen reseptien pohjalta valmistetut perunaruoat täydentävät annoksen kuin annoksen. Perinteinen, suomalainen perunamuusi on monessa kotitalouden viikoittainen vieras, ja kermaperunoita on tarjolla juhlapöydissä kaikkina vuodenaikoina. Maalaislohkoperunat ja pihvi maustevoilla on niin lyömätön yhdistelmä, että maku herahtaa kielelle jo pelkästä ajatuksesta. Perunalisukkeidemme, kuten kaikkien muidenkin tuotteidemme, salaisuus piilee niiden tuoreissa raaka-aineissa. 90 % käyttämistämme raaka-aineista on peräisin kotimaisilta valmistajilta, ja perunatkin ovat lähtökohtaisesti pohjalaisilta pelloilta.

Helppoa kotiruokaa

Feelian perunatuotteet ovat lämmittämistä vaille valmiita, joten sinä voit vain kaataa ne pakkauksesta vuokaan, lämmittää ja tarjota muiden herkkujen kyljessä ruokailijoille. Perunatuotteet säilytät helposti myös myöhempää käyttöä varten pakastamalla – sieltä niitä on helppoa napata mukaan arkiseen ruoanlaittoon. Esimerkiksi perunamuusista tekee seuraavana päivänä helposti perunasoselaatikkoa uunissa. Vaivatonta ruoanlaittoa parhaimmillaan, syöjien lukumäärästä riippumatta!

Pitkä säilyvyys

Joissain käyttämissämme raaka-aineissa saattaa olla valmiiksi lisä- ja säilöntäaineita, mutta Feelian tehtaalla Pyhännällä emme niitä enää lisää. Käyttämämme patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta perunatuotteet säilyvät jääkaapissa avaamattomina erinomaisesti: perunamuusi 3 kk, kermaperunat 5 kk sekä lohkoperunat jopa 6 kk. Avattuna ne säilyvät 3–5 vrk.

Ja eikun perunaa pöytään!