Laatikot

Perinteiset laatikot ovat suomalaisen ruokapöydän kestosuosikki. Niillä on oma sijansa niin arkipöydän ruokahetkissä kuin juhlallisemmissakin tilaisuuksissa. Siksipä Feelian ruokaisat ja maistuvat laatikot on valmistettu suomalaisia perinteitä ja reseptejä kunnioittaen. Mikä olisikaan parempaa kuin kaalilaatikko puolukkahillon kera tai pyttipannu kananmunalla?

Näytetään kaikki 9 tulosta

Laatikot

Feelian laatikoiden valikoimasta löydät herkulliset arkiruoat ja juhlaruoat. Niistä saat nopeasti niin lounasta kotipöytään kuin täyttävän aterian ylioppilasjuhlien, synttäreiden, ristiäisten ja monien muiden juhlien vieraille. Ei ole ihme, että laatikot ovat suomalaisten suosikkiruokia – ne mukautuvat monenlaiseen hetkeen ja ne maistuvat kaikille lapsesta vaariin. Niihin liittyy paljon muistoja, sillä ne ovat niin perinteisiä.

Erikoisruokavaliot

Toki olemme ottaneet huomioon myös erikoisruokavaliot valikoimissamme. Löydät helposti laatikoidemme ja muiden tuotteidemme joukosta gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot, ja kasvisruoille ja vegetuotteille olemme pyhittäneet oman osionsa. Kaikkien tuotteidemme ainesosaluettelo on myös luonnollisesti esillä, joten näet heti, mitä valitsemasi laatikko sisältää.

Monipuolinen valikoima

Perinteiset, suomalaiset laatikot täyttävät helposti vatsan kuin vatsan, ja maistuvat mainioilta vielä uudelleenlämmitettyinäkin. Suosituimmat ja näin ollen myös myydyimmät laatikkomme ovat jauheliha-kaalilaatikko ja maukas merimiespata. Klassinen silakkalaatikko on perinteinen makuelämys vailla vertaa, ja pyttipannu maistuu koko perheelle koska vain. Laatikoidemme, kuten kaikkien muidenkin tuotteidemme, salaisuus piilee niiden upeissa, tuoreissa raaka-aineissa. 90 % käyttämistämme raaka-aineista on peräisin kotimaisilta valmistajilta, ja esimerkiksi laatikoissa käytetyt perunat ovat pitkälti peräisin pohjalaisilta pelloilta.

Helppoa kotiruokaa

Feelian valmiit laatikot tekevät laatikoiden tekemisestä entistäkin nopeampaa ja helpompaa. Kaikki Feelian laatikot ovat vain lämmittämistä vaille valmiita, joten sinä voit vain kaataa ne pakkauksesta voideltuun uunivuokaan, tasoittaa pinnan, paistaa uunissa lämpimäksi ja tarjoilla nälkäisille syöjille. Paistat laatikot helposti myös pannulla, ja jos ruoasta jää paljon yli, niin pakasta se myöhempää käyttöä varten. Vaivatonta ruoanlaittoa parhaimmillaan, syöjien lukumäärästä riippumatta!

Pitkä säilyvyys

Joissain käyttämissämme raaka-aineissa saattaa olla valmiiksi lisä- ja säilöntäaineita, mutta Feelian tehtaalla Pyhännällä emme niitä enää lisää. Käyttämämme patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta kiusaukset säilyvät jääkaapissa avaamattomina jopa 6 kk ja avattuna noin 3–5 vrk.

Uuni päälle, ruoka on pian valmista!