Kiusaukset

Näitä kotoisia ja maistuvia kiusauksia on vaikea vastustaa! Ruokaisat ja herkulliset kiusaukset on valmistettu huolellisesti hiotuilla resepteillä, jotka sopivat jokaiseen suomalaiseen ruokapöytään – onhan esimerkiksi kinkkukiusauksella, janssoninkiusauksella ja lohikiusauksella tukeva jalansija ja paljon perinteitä suomalaisissa kodeissa. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja tuomme valikoimiimme koko ajan myös tuoreita, raikkaita makuja. Oletko jo kokeillut esimerkiksi kebabkiusausta, riistakiusausta tai metsäsienikiusausta?

Näytetään kaikki 9 tulosta

Kiusaukset

Feelian kiusausten valikoimasta löydät herkulliset arkiruoat ja juhlaruoat. Tee nopeasti lounasta kotipöytään tai täyttävää ruokaa ristiäisten, valmistujaisten ja monien muiden juhlien vieraille. Kiusauksen helppous on sen soveltuvuus kaikenlaisiin hetkiin, ja ne maistuvat kaikille lapsesta vaariin.

Erikoisruokavaliot

Toki olemme ottaneet huomioon myös erikoisruokavaliot valikoimissamme. Löydät helposti kiusauksiemme ja muiden tuotteidemme joukosta gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot, ja kasvisruoille ja vegetuotteille olemme pyhittäneet oman osionsa. Kaikkien tuotteidemme ainesosaluettelo on myös luonnollisesti esillä, joten näet heti, mitä valitsemasi kiusaus sisältää.

Monipuolinen valikoima

Suomalaiseen makuun suunniteltujen reseptien pohjalta valmistetut kiusaukset täyttävät vatsan kuin vatsan, ja maistuvat hyviltä vielä seuraavana päivänä lämmitettyinäkin. Ehdottomasti suosituimmat ja näin ollen myös myydyimmät kiusauksemme ovat kinkkukiusaus ja lohikiusaus – makukin sen jo kertoo. Metsäsienikiusauksen pehmeä maku vie kielesi mennessään ja riistakiusaus hurmaa perinteisillä mauillaan. Kiusaustemme, kuten kaikkien muidenkin tuotteidemme, salaisuus piilee niiden upeissa, tuoreissa raaka-aineissa. 90 % käyttämistämme raaka-aineista on peräisin kotimaisilta valmistajilta, ja esimerkiksi kiusauksissa käytetyt perunat ovat pitkälti peräisin pohjalaisilta pelloilta.

Helppoa kotiruokaa

Kiusauksemme tekevät ruoanlaitostasi huomattavasti nopeampaa ja helpompaa. Kaikki Feelian kiusaukset ovat vain lämmittämistä vaille valmiita, joten sinä voit vain kaataa ne pakkaukseseta voideltuun uunivuokaan, tasoittaa pinnan, paistaa uunissa lämpimäksi ja tarjoilla nälkäisille syöjille. Vaivatonta ruoanlaittoa parhaimmillaan, syöjien lukumäärästä riippumatta!

Pitkä säilyvyys

Joissain käyttämissämme raaka-aineissa saattaa olla valmiiksi lisä- ja säilöntäaineita, mutta Feelian tehtaalla Pyhännällä emme niitä enää lisää. Käyttämämme patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta kiusaukset säilyvät jääkaapissa avaamattomina jopa 6 kk ja avattuna noin 3–5 vrk.

Joko tuli valmista? Hyvää ruokahalua!