Keitot & liemet

Maukasta, kuin kotona tehtyä ruokaa arkeen ja juhlaan! Ihanat ja herkulliset keitot on valmistettu resepteillä, jotka sopivat jokaiseen suomalaiseen ruokapöytään – onhan esimerkiksi lohikeitolla, hernekeitolla ja lihakeitolla Suomessa tukeva jalansija ja paljon perinteitä suomalaisissa kodeissa. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja tuomme valikoimiimme myös tuoreita, raikkaita makuja. Oletko jo kokeillut esimerkiksi lapin riistakeittoa, thai-keittoa tai broilerikeittoa?

Näytetään 1–12 / 37 tuloksesta

Keitot

Feelian keittovalikoimista löydät sopivat keitot niin arkiseen kotipöytään kuin vaikkapa ylioppilasjuhliin, synttäreille, joulunviettoon ja moneen muuhun juhlaan. On kasviskeittoja, lihakeittoja, lohikeittoa sekä keittopohjia, joista muokkaat juuri omaan makuusi sopivan aterian. Kaikille jotain!

Erikoisruokavaliot

Toki olemme ottaneet huomioon myös erikoisruokavaliot valikoimissamme. Löydät helposti keittojemme ja muiden tuotteidemme joukosta gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot, ja kasvisruoille ja vegetuotteille olemme pyhittäneet oman osionsa. Kaikkien tuotteidemme ainesosaluettelo on myös luonnollisesti esillä, joten näet heti, mitä keitto sisältää.

Monipuolinen valikoima

Suomalaiseen makuun suunniteltujen reseptien pohjalta valmistetut keitot sopivat erinomaisesti niin ruokahalua herätteleväksi alkukeitoksi, täyttäväksi pääruoaksi kuin kevyeksi iltapalaksikin. Ehdottomasti suosituin ja myydyin keittomme on lohikeitto – makukin sen jo kertoo. Tomaattikeiton pehmeä maku vie kielesi mennessään ja lapin riistakeitto hurmaa perinteisillä mauillaan. Valmiiksi maustetussa keittopohjassa ovat jo keiton pääraaka aineet peruna, porkkana, lanttu, purjosipuli ja palsternakka. Lisää vain proteiini, kuten makkara, nakki tai jauheliha, sekä nesteet ja kuumenna. Keittojemme salaisuus on niiden upeissa, tuoreissa raaka-aineissa. 90 % käyttämistämme raaka-aineista on peräisin kotimaisilta valmistajilta.

Helppoa kotiruokaa

Keittomme nopeuttavat kokkaamistasi huomattavasti. Esimerkiksi kurpitsasosekeiton, hernekeiton, juuressosekeiton ja pinaattikeiton saat vain kaataa kattilaan, kuumentaa ja tarjoilla nautittavaksi. Joihinkin keittoihin, kuten jauhelihakeittoon, gulassikeittoon ja broilerikeittoon, lisäät vain nesteen ja kuumennat. Vaivatonta ja nopeaa ruoanlaittoa parhaimmillaan, syöjien lukumäärästä riippumatta! Kaikkia keittoja tuunaat myös helposti oman makusi mukaisiksi. Oletko kokeillut ikinä lisätä esimerkiksi porkkanakeittoon inkivääriä, punajuurisosekeittoon aurajuustoa tai broilerikeittoon vuohenjuustoa?

Pitkä säilyvyys

Joissain käyttämissämme raaka-aineissa saattaa olla valmiiksi lisä- ja säilöntäaineita, mutta Feelian tehtaalla Pyhännällä emme niitä enää lisää. Käyttämämme patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta keitot säilyvät jääkaapissa avaamattomina jopa 6 kk ja avattuna noin 3–5 vrk (poikkeuksena lohikeitto, joka säilyy avaamattomana jääkaapissa 5 kk).

Eikun soppakauha laulamaan!