Kastikkeet

Valitse yksi kastike, tai laita esille vaikka useampikin vaihtoehto! Feelian herkulliset lihakastikkeet ja kasviskastikkeet on valmistettu huolellisesti hiotuilla resepteillä, jotka sopivat jokaiseen suomalaiseen ruokapöytään – onhan esimerkiksi karjalanpaistilla, palapaistilla, possukastikkeella ja bolognesekastikkeella tukeva jalansija ja paljon perinteitä suomalaisissa kodeissa. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja tuomme valikoimiimme koko ajan myös tuoreita, raikkaita makuja. Oletko jo kokeillut esimerkiksi kikherne-kasviskastiketta, broileri-currykastiketta tai burgundinpataa?

Näytetään kaikki 12 tulosta

Kastikkeet

Feelian kastikkeiden joukossa on oikea lisuke jokaisen arki- ja juhlaruoan kylkeen. Ne sopivat loistavat perunan, riisin, pastan kuin kasvistenkin mukaan, ja ovat monipuolinen vaihtoehto monenlaiseen tilanteeseen. Parasta kastikkeissa on niiden soveltuvuus monen ruoan kylkeen – siksi voit helposti napata esimerkiksi sekä bolognesekastikkeen että broileri-currykastikkeen, ja tarjoilla sen esimerkiksi riisin tai pastan kanssa.

Erikoisruokavaliot

Toki olemme ottaneet huomioon myös erikoisruokavaliot valikoimissamme. Löydät helposti kastikkeidemme ja muiden tuotteidemme joukosta gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot, ja kasvisruoille ja vegetuotteille olemme rakentaneet oman sivunsa. Kaikkien tuotteidemme ainesosaluettelo on myös luonnollisesti esillä, joten näet heti, mitä valitsemasi kastike sisältää.

Monipuolinen valikoima

Suomalaiseen makuun suunniteltujen reseptien pohjalta valmistetut kastikkeet tuovat helposti lisämakua ruokaan kuin ruokaan. Perinteinen, italialaistyylinen bolognesekastike maistuu mainiosti pastan kyljessä, perinteinen karjalanpaisti on suomalaisten juhlapöytien klassikkoruoka ja burgundinpata tuo häivähdyksen välimerellistä tunnelmaa kotipöytään. Kastikkeidemme, kuten kaikkien muidenkin tuotteidemme, salaisuus piilee niiden upeissa, tuoreissa raaka-aineissa. 90 % käyttämistämme raaka-aineista on peräisin kotimaisilta valmistajilta.

Helppoa kotiruokaa

Kastikkeemme tekevät ruoanlaitostasi huomattavasti nopeampaa ja helpompaa. Kaikki Feelian kastikkeet ovat vain lämmittämistä vaille valmiita, joten sinä voit vain kaataa ne pakkauksesta kattilaan, lämmittää ja tarjota muun aterian lisukkeena ruokailijoille. Kastikkeet säilytät helposti myös myöhempää käyttöä varten pakastamalla – sieltä niitä on helppoa napata mukaan arkiseen ruoanlaittoon. Vaivatonta ruoanlaittoa parhaimmillaan, syöjien lukumäärästä riippumatta!

Pitkä säilyvyys

Joissain käyttämissämme raaka-aineissa saattaa olla valmiiksi lisä- ja säilöntäaineita, mutta Feelian tehtaalla Pyhännällä emme niitä enää lisää. Käyttämämme patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta kiusaukset säilyvät jääkaapissa avaamattomina jopa 6 kk ja avattuna noin 3–5 vrk.

Anna kastikkeidemme viedä kielesi mennessään!