Juurekset

Keskity muuhun ruoanlaittoon ja tilaa kypsät juurekset valmiina Feelialta. Porkkana- ja punajuurikuutioista, marinoiduista säräkasviksista, punajuurilohkoista sekä pohjoisen kasvissekoituksesta valmistat käden käänteessä lisukkeen niin arjen kuin juhlan ruokapöytään. Feelian valikoimasta voit koota helposti myös kokonaisen annoksen – esimerkiksi lohikiusaus saa herkullista lisäpotkua punajuurilohkoista.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Juurekset

Feelian kypsien juuresten ansiosta säästät aikaasi ruoanlaitossa ja voit keskittyä täysillä muihin aineksiin. Kypsät punajuurilohkot, marinoidut säräkasvikset, pohjoisen kasvissekoitus sekä porkkana- ja punajuurikuutiot ovat lämmittämistä vailla valmiita – tyhjennä vain pussin sisältö astiaan, lämmitä ja tarjoile! Porkkana- ja punajuurikuutiot ovat monipuolisia aineksia myös kylmissä ruoissa, esimerkiksi rosollissa. Voit hyödyntää juureslisukkeita missä ruoassa vain tai nauttia ihan sellaisenaan, mikä vain sinusta parhaalta maistuu.

Erikoisruokavaliot

Toki olemme ottaneet huomioon myös erikoisruokavaliot valikoimissamme. Kaikki juurestuotteemme ovat gluteenittomia ja laktoosittomia, ja löydät helposti laatikoidemme ja muiden tuotteidemme joukosta muutkin gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot. Kaikkien tuotteidemme ainesosaluettelo on myös luonnollisesti esillä, joten näet heti, mitä valitsemasi tuote sisältää.

Monipuolinen valikoima

Perinteiseen, suomalaiseen makuun valmistetut juurestuotteet on suunniteltu arjen ja juhlan ruoanlaittoa ajatellen. Teet niistä helposti herkullisen lisukkeen erilaisten kylmien ja lämpimien ruokien kanssa, ja porkkanakuutiot voit esimerkiksi soseuttaa porkkanasosekeitoksi. Kehittämme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta voimme vastata entistäkin paremmin asiakkaidemme ruokatarpeita arjessa ja juhlassa. Juurestemme, kuten kaikkien muidenkin tuotteidemme, salaisuus piilee niiden tuoreissa raaka-aineissa. 90 % käyttämistämme raaka-aineista on peräisin kotimaisilta valmistajilta.

Helppoa kotiruokaa

Feelian juurestuotteiden avulla saat helposti päivän puolen kilon kasvisannoksen täyteen. Kaikki juurestuotteemme ovat valmiiksi kypsiä, joten sinä voit käyttää ne ruoanlaitossasi joko sellaisenaan, paistaa uunissa tai vaikkapa grillata. Juuresten hienous on siinä, että ne ovat monipuolinen keittiön raaka-aine. Juurekset säilytät helposti myös myöhempää käyttöä varten pakastamalla – sieltä niitä on helppoa napata mukaan arkiseen ruoanlaittoon. Vaivatonta ruoanlaittoa parhaimmillaan, syöjien lukumäärästä riippumatta!

Juureksia parhaimmillaan

Porkkana- ja punajuurikuutiomme sisältävät vain ja ainoastaan porkkanaa ja punajuurta. Ei sokeria, ei säilöntäliemiä, vaan täysin itse juuresta. Punajuurilohkoihimme, pohjoisen kasvissekoitukseen ja säräkasviksiin olemme lisänneet vain tarpeelliset ainekset lisämakua tuomaan. Ripaus suolaa, hieman yrttejä… Kaiken näet tuotteen ainesosaluettelosta!