Kuvaus
Feelian lohikeitto on maukas arjen ja juhlan ruoka, jossa on juuri oikeassa suhteessa kotimaisia juureksia ja kasviksia, pohjoismaista kalaa sekä makuelämystä täydentäviä mausteita. Kypsä, nesteetön ainesseos on helppo valmistaa suuremmallekin juhlayleisölle – tyhjennä pussin sisältö kattilaan, lisää nesteet ja kuumenna keitto kiehuvaksi. Koristele annos tillillä, tarjoile keiton ohessa höyryävän tuoretta leipää ja makuelämys on valmis! Jos lohikeittoa jää vielä yli, voit helposti pakastaa loput vaikkapa annospusseihin ja nauttia arjen kiireidenkin keskellä terveellisestä ateriasta vaivattomasti.
Terveellinen lohikeitto sisältää ihmisen elimistölle tärkeitä Omega-rasvahappoja, vitamiineja ja ravintoaineita, jotka saavat aivomme ja kehomme hyrräämään päivästä toiseen.
Kypsä nesteetön ainesseos maukkaan lohikeiton valmistamiseksi, vakuumipakkaus. Keitto ei sisällä lientä. Keiton valmistusvaiheessa yhtä pakkausta kohden lisätään nestettä 2 l (esim.1½ l vettä ja ½ l kermaa), jolloin valmiin keiton määrä on 5 l.
Valmistus:
Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja lisää 2 litraa nestettä (1,5 l vesi ja 0,5 l kerma). Kuumenna kiehuvaksi.
Riittoisuus:
3 kg:n pakkauksesta saadaan 5 l valmista keittoa.
Pietari Heikkilä (tuotu edelliseltä sivustolta) –
Erittäin täyteläinen, maukas ja tuoreen makuinen. Täysi 10!
Mirja (tuotu edelliseltä sivustolta) –
Kyllä on maut kohallaan!
Jorma (tuotu edelliseltä sivustolta) –
Mikä on avatun pussin säilytysaika jos ei käytä kaikkea kerralla? Keitto on erittäin maittavaa ja erinomaista.
feeliaruokakauppa-admin –
Hei! Noin 4-5 päivää.
Kirsi Kesti (tuotu edelliseltä sivustolta) –
En yleensä perusta lohikeitosta, mutta tämä on HYVÄÄ!
Joel (tuotu edelliseltä sivustolta) –
Maukasta. Kunnon lohta eikä mitään tiivistettyä jätelohta :).
Maria (varmistettu kirjoittaja) –
Keitto oli hyvää ja täyteläistä.
Timppa (varmistettu kirjoittaja) –
Maku on kohdallaan! Harmi, kun keitossa on niin vähän kalaa. Meillä lapset kutsui tätä pottukeitoksi. Ei jatkoon.