Kuvaus
Lapin riistakeitto on yksi asiakkaidemme suosikkikeittoja. Sulatejuuston, tuoreiden juuresten ja riistan yhdistelmä vie kielen mennessään arjessa ja juhlassa. Feelian keittiössä valmistettu keitto on helppo saattaa tarjoilukuntoon: tyhjennä vain pussin sisältö kattilaan, kuumenna keitto sekoittaen ja tarjoile. Koristele keitto haluamillasi yrteillä, esimerkiksi hienonnetulla ruohosipulilla. Keiton kylkeen sopii erinomaisesti perinteinen, suomalainen ruisleipä kunnon voinokareella.
Lapin riistakeitto ei sisällä gluteenia, ja se on valmistettu laktoosittomista maitotuotteista. Jos riistakeittoa jää vielä yli, voit helposti pakastaa loput vaikkapa annospusseihin ja nauttia arjen kiireidenkin keskellä terveellisestä ateriasta vaivattomasti.
Valmistus:
Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna sekoittaen.
Riittoisuus:
Litrasta valmista keittoa tulee noin 3 maukasta annosta.
Ulla-Maija Niemi (varmistettu kirjoittaja) –
Mahtavan maukas, kermainen. Oikea juhlakeitto. Hienoa että gluteiiniton ja laktoositon