Kotiruokaboksit

Lunastaaksesi edun lisää valitsemasi Kotiruokaboksi ostoskoriin ja syötä koodi TUTUSTU alennuskoodille varattuun kenttään, kun siirryt kassalle. Koodi on voimassa uusille asiakkaille.

Ilmainen toimitus Kotiruokabokseihin!

Käytä etukoodi TUTUSTU nyt!

Tutustu Kotiruokabokseihin

Kotiruokabokseissa on 28 annosta valmiiksi kokattua kotiruokaa arjen ruokailuja helpottamaan. Ruoat säilyvät jääkaapissa 1-3 kk ajan, sillä ne on valmistettu pitkän säilymisajan takaavalla autoklaavimenetelmällä*. Ruoat ovat valmiita kotiruokia, joten ne tarvitsee vain lämmittää. Avaa pakkaus, lämmitä ruoka pakkauksen ohjeen mukaan ja ruoka on valmista syötäväksi!

Raikasboksi

Raikasboksi sisältää 7 monipuolista ja herkullista kala- ja kasvisruokaa. Tällä boksilla teet kala- ja kasvisvaihtoehtojen valitsemisesta arjessa helpompaa. Ruokalistalla Raikasboksissa on mm. lohikiusausta, kasvislasagnettea ja linssikeittoa. 

Tutustu Raikasboksiin 

Runsasboksi 

Runsasboksi sisältää 7 monipuolista ja runsaampaan makuun valittua kuumennusta vaille valmista suosikkiruokaa. Menussa on mm. broileri-pastavuokaa, lihakeittoa ja liha-perunasoselaatikkoa.

Tutustu Runsasboksiin

Keittoboksi

Keittoboksi sisältää 7 kiehautusta vaille valmista keittoa, jotka maistuvat varmasti niin isommille kuin pienemmille ruokailijoille. Keittoboksissa on mm. nakkikeittoa, juuressosekeittoa ja lohikeittoa. 

Tutustu Keittoboksiin

Klassikkoboksi 

Klassikkoboksi sisältää 7 asiakkaidemme suosituinta kotiruokaa, kuten lohikeittoa, jauhelihalasagnettea, lihapullakastiketta ja perunamuusia. 

Tutustu Klassikkoboksiin

Kevytboksi

Kevytboksi sisältää 7 kevyeen makuun valittua kotiruokaa. Kevytboksin ruokalistalla on mm. broilerikeittoa, linssikeittoa ja kylmäsavulohikeittoa. 

Tutustu Kevytboksiin

Omavalintaboksi

Rakenna itse oma boksisi ja valitse tilaukseesi suosikit yli 100 kotiruoan valikoimasta. Toimitamme koko Suomeen ja lähetys tulee aina kotiovelle saakka.

Tutustu Omavalintaboksiin

Lisää Feelia Kotiruoista

Kotiruokaboksien ruoat ovat vakuumiin pakattuja, tavallisia kotiruokia, jotka ovat kuumennuksen jälkeen valmiita syötäväksi. Ruoat säilyvät jääkaapissa pitkään, sillä valmistusvaiheessa ruoat kuumennetaan autoklaavissa, jolloin pitkä säilyvyys on taattu ilman lisättyjä säilöntäaineita. Voit siis tilata isomman määrän kerralla, säilyttää ruokia huoletta jääkaapissa ja käyttää ruokia aina silloin, kun ruoan pitää olla pöydässä nopeasti.

Tutustu yli 100 kotiruoan valikoimaan!

Näin se toimii

Kun haluat valmistaa ruoan, avaa pakkaus, käytä siitä sen verran kuin tarvitset ja kuumenna ruoka pakkauksen ohjeen mukaan. Keitot, kastikkeet  ja puurot kuumennetaan kattilassa, laatikkoruoat ja kiusaukset lämmitetään uunissa paistonkestävässä vuoassa. Tämän helpommaksi ei voi ruoanlaitto muuttua!

Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa 3-5 vrk ajan. Kerran kuumennetun ruoan voi jäähdyttää, laittaa jääkaappiin ja kuumentaa uudelleen. 

Me olemme Suomen Suosituin Kotiruoan verkkokauppa - arjen ja juhlan ruokahetkien helpottaja ja monipuolistaja. Toimitamme kuumennusta vaille valmiit kotiruoat suoraan kotiovellesi koko Suomen alueella.

Lue lisää Feelia Ruokakaupasta

* Feelia Kotiruoat säilyvät jopa kuukausia jääkaapissa, vaikka niihin ei lisätä lainkaan säilöntäaineita valmistuksessa. Tuotteet valmistetaan erityisellä autoklaavimenetelmällä, jossa ruoka pakataan ensin vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitten jäähdytetään nopeasti. Tämä takaa pitkän säilyvyyden ilman säilöntäaineita.