Lunasta 10 € etusi ja aloita rennompi arki jo tänään!Lunasta 10 € etusi ja aloita rennompi arki jo tänään!

Lunasta
10 € etusi

ja aloita rennompi arki jo tänään!

Kunnon kotiruokaa valmiina ovellesi.

✔️ Yli 100 kotiruokaa ✔️ Vain kuumennus ✔️ Kotimaista ✔️ Pitkä säilyvyys ✔️ Toimitus koko Suomeen

Koska aina voi ottaa rennomminkin.

Arjen voi ottaa rennomminkin. Tilaa omaan makuusi sopiva Kotiruokaboksi ja kuumennusta vaille valmiit kunnon kotiruoat toimitetaan kotiovellesi muutamassa päivässä. Ruokamme säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia ja arjen yllättäessä siirtyvät lautaselle vartissa.

Kotiruokaboksit alkaen 49 €.

Kotiruokabokseja on kahta kokoa, 2-4 ja 4-6 henkilölle. Esimerkiksi 2-4 hengen boksista valmistuu seitsemän neljän hengen lämmintä ruokaa. Valitse oikea boksikoko ruokailijoiden määrän mukaan tai herkuttele koko boksi itse - bokseista riittää yhdelle herkuteltavaa monipuolisesti ja pidemmäksi aikaa!

Ensitilaajana saat 10 € alennuksen boksista, kun muistat aktivoida kassalla edun koodilla TUTUSTU10.

Mikä ihmeen kuumennusta vaille valmis kunnon kotiruoka?

Feelia Ruokakaupan kunnon kotiruoat ovat esivalmistettuja ateria-aineksia, joten pelkkä lämmitys ja viimeistely riittää. Ruoat valmistetaan kattilassa, pannulla tai uunissa. Valmistukseen kuluu 5–30 minuuttia ja aktiivista valmistusaikaa vain muutama minuutti.

Esimerkiksi Feelia lohikeiton valmistuksessa kattilaan lisätään keittopussin sisältö, vesi ja kerma, minkä jälkeen keitto kiehautetaan. Keitto on valmis tarjoiltavaksi, kun se on kiehunut muutaman minuutin.

Feelia Ruokakaupasta kuumennusta vaille valmista kunnon kotiruokaa
Feelia Ruokakaupan kunnon kotiruoat tuovat helpotusta arkeen
Miten näitä kunnon kotiruokia säilytetään ja kuinka ne voivat säilyä kuukausia?

Feelia Kotiruokia säilytetään jääkaapissa (+2 – +6 asteessa) ja ne säilyvät ainakin parasta ennen -päiväykseen saakka. Ruoat säilyvät jopa kuukausia siitä, kun vastaanotat tilauksesi. Kompaktisti pakatut ruoat mahtuvat yllättävän pieneen tilaan eivätkä valtaa koko jääkaappia.

Ruokatuotteet valmistetaan erityisellä autoklaavimenetelmällä, jossa ruokatuote ensin pakataan vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitten jäähdytetään nopeasti. Tämä takaa pitkän säilyvyyden ilman säilöntäaineita. Osa ruokien valmistukseen käytetyistä raaka-aineista sisältää kuitenkin lisäaineita.

Feelia Kotiruokien valmistusmenetelmä takaa myös sen, että ruokatuotteet säilyvät myös toimituksen ajan käyttökelpoisina ilman erillistä kylmäkuljetusta. Muistathan silti siirtää ruokatuotteet kylmään, heti saatuasi toimituksen.

Toimittaako Feelia Ruokakauppa tosiaan myös minun ovelleni?

Kyllä, myös sinun ovellesi. Feelia Ruokakaupasta voit tilata kotiruokatilauksia kotiin toimitettuna koko Suomen alueella.

Toimitustavat ovat alueesta riippuen Posti Express, Posti Kotipaketti sekä Kylmätoimitus.

Kylmätoimitukset ovat saatavilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa, Turussa, Mikkelissä, Kuopiossa, Oulussa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Vaasassa sekä Seinäjoella.

Omalla alueellasi olevan toimitustavan näet lisäämällä kassalla osoitteesi, jolloin toimitustapa tulee näkyviin.

Feelia Ruokakaupan kunnon kotiruoat säilyvät jopa kuukausia

Koska rennompi arki voi alkaa jo tänään.

Tilaa kotiruokaboksi helpottamaan ruokarumbaa.

Ensitilaajana saat 10 € alennuksen boksista, kun muistat aktivoida kassalla edun koodilla TUTUSTU10.