Hyvää suomesta

Pyhännällä tehtyä,
lähipelloilla
viljeltyä.

Suositaan suomalaista

Kaikki Feelia Kotiruoat tehdään Suomessa Pyhännällä ja niiden raaka-aineissa suositaan lähellä tuotettuja, kotimaisia vaihtoehtoja. Valikoimassamme on myös yli 20 Hyvää Suomesta -merkittyä ruokaa.

Kotimaista ruokaa ostamalla tuet suomalaisia tuottajia, autat luomaan ja säilyttämään työpaikat Suomessa sekä kulutat ekologisemmin. Suosimalla suomalaista teet monenlaista hyvää!

Hyvää Suomesta -merkki

Hyvää Suomesta -merkitty elintarvike on aina valmistettu Suomessa ja sen raaka-aineista vähintään 75 % on suomalaisia. Kuitenkin maidon, lihan, munan ja kalan tulee olla aina 100 prosenttisesti suomalaista. Valikoimassamme on yli 20 Hyvää Suomesta -merkin saanutta ruokaa.

Katso Hyvää Suomesta -ruoat

Miksi valita kotimainen?

Suomalaisen ruoan suosiminen auttaa suomalaista ruokatuotantoa pysymään elinvoimaisena. Kaikki Feelia Kotiruoat on valmistettu Suomessa ja käytetyt raaka-aineet ovat hyvin pitkälle kotimaisia. Feelia Ruokakaupasta ostamalla tuet siis aina kotimaista työtä ja suomalaisten raaka-aineiden käyttöä!

Katso koko valikoima

Miksi Feelia Ruokakauppa?

Enemmän aikaa itsellesi.

Kotiruokamme ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Vain viimeistely ja kuumennus, niin ruoat ovat valmiita nautittaviksi ja aikaa jää muuhun olennaiseen.

Lue lisää

Joustoa pitkästä säilyvyydestä.

Feelia Kotiruoat säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia valmistusmenetelmänsä ansiosta. Ruokiin ei lisätä valmistettaessa säilöntäaineita.

Lue lisää

Hyvää ruokaa Suomesta.

Kaikki kotiruokamme tehdään Suomessa pääosin kotimaisista raaka-aineista ja lähituottajia suosien. Useilla ruoillamme on Hyvää Suomesta -merkki.

Lue lisää

Nopea toimitus joka kotiin.

Nopea kotiinkuljetus koko Suomen alueella vain 7,90 €. Ihan totta, myös sinä voit tilata kunnon kotiruokaa suoraan omalle ovellesi toimitettuna.

Lue lisää

Valitse suosikkisi yli 100 kotiruoan valikoimasta

Kiusaukset, keitot, kastikkeet, lisukkeet ja muut kunnon kotiruoat arkeen ja juhlaan.