Jouluruoat rennompaan jouluun Feelia RuokakaupastaJouluruoat rennompaan jouluun Feelia Ruokakaupasta

Koska joulunakin
voi ottaa rennommin.

Helppo ja herkullinen joulu valmistuu vähemmälläkin vaivalla

Eikö olisi mahtavaa, jos herkullinen ja juhlava jouluateria valmistuisi vaivattomasti ilman että kenenkään tarvitsee uurastaa tuntikausia keittiössä? Kuumennusta vaille valmiista jouluruoistamme loihdit juuri omaan makuusi sopivan joulupöydän, kuorimatta, pilkkomatta ja keittämättä. Täydennä vain valmis joulupöytä omilla bravuureillasi.

Jouluboksi alk. 79 €

Luo perinteinen joulu helposti, nopeasti ja edullisesti! Joulun suosituimmat ruoat sisältävä Jouluboksi on mainio ratkaisu, niin pikkujouluihin kuin koko perheen herkulliseen joulupöytäänkin. Boksista on saatavilla kaksi eri kokoa, isommasta boksista riittää syötävää 12 hengelle. Jouluboksi on oiva valinta joulun ruokahetkien järjestämiseen ja se tuo rennon joulun kotiovellesi yhdessä paketissa!

Osta Jouluboksi

Ikisuositut joululaatikot

Perinteiset joululaatikot ovat joulun kestosuosikkeja. Muistathan, että joululaatikomme maistuvat erityisen herkulliselta, kun lisäät joukkoon lorauksen kermaa ja pinnalle voinokareita. Porkkana- ja lanttulaatikon pinnalle kannattaa ripotella ennen voin lisäämistä korppujauhoa. Gluteeniton versio syntyy mantelijauheella- rouheella tai lastuilla.

Osta joululaatikoita!

Kinkkua vai kalkkunaa?

Wurstin perinteinen valmiiksi siivutettu joulukinkku oiva valinta, kun joulukinkun paistaminen ja paistinrasvojen kanssa pelaaminen ei innosta. Kevyempään makuun toimii Wurstin siivutettu joulukalkkuna. Helsingin Makkaratehtaan joulumakkara täydentää joulupöydän lihatarjoilut maittavasti. Huom! Nämä Erikoisherkku-tuotteet ovat saatavilla vain rajoitetuilla postinumeroalueilla.

Osta lihaa joulupöytään

Merellisiä herkkuja unohtamatta!

Monen mielestä notkuvan joulupöydän parasta antia ovat erilaiset joulukalat ja niistä valmistetut makoisat tahnat. Helsingin Makkaratehtaan Kylmäsavulohitartar ja Katkarapuskagen katoavat pöydästä vähän liiankin nopeasti. Näitä kannattaa lisätä ostoslistalle useampi kappale. Huom! Nämä Erikoisherkku-tuotteet ovat saatavilla vain rajoitetuilla postinumeroalueilla.

Osta merellisiä herkkuja

Lahjakortti on monen toivelahja

Lahjojen ideointi tuottaa usein päänvaivaa. Monilla on jo kaikkea tarvittavaa, eikä kukaan kaipaa turhaa roinaa kotiin pyörimään. Lahjakortti onkin monen toivelahja. Feelia Ruokakaupan lahjakortti on superkätevä, saaja valitsee itse mieluisat ruoat ja lahjakortti toimii joustavana maksuvälineenä. Kortin voi käyttää kerralla tai useammassa erässä.

Osta lahjakortti

Lahjaksi Kotiruokaboksi

Hyvä lahjaidea on myös valmis Kotiruokaboksi, monipuolisesta valikoimastamme löytyy sopiva boksi jokaiselle lahjansaajalle. Lahjan perille menosta ei tarvitse huolehtia, toimitamme Kotiruokaboksit perille Suomen jokaiselle kotiovelle muutamassa päivässä. Kotiruokaboksejamme on myös mahdollista tilata kestona jolloin tarjoamme boksit 15% etuhinnalla.

Osta Kotiruokaboksi

Joulun parhaat resepti- ja tuunausvinkit

Herkullisuuttaan notkuvaan joulupöytään on mukava lisätä perinteisten joululaatikoiden, kinkun tai kalkkunan ja rosollin sekä joulun kalaherkkujen lisäksi myös uusia makuja. Katso maistuvat tuunaus- ja reseptivinkkimme, joilla loihdit pöytään niin perinteisiä kuin uusiakin makuelämyksiä.

Valmiit jouluruoat rennompaan joulupöytään

Jos haluat päästä herkullisesti helpommalta, tilaa valmiit joululaatikot, merenantimet ja leikkeleet suoraan kotiovelle verkkokaupasta.

Toki keittiössä puuhailu on mukavaa, kun pakko ei paina niskassa. Tee itse joulupöytään vain omat bravuurisi ja hanki muut ruoat valmiina. Katso myös mainiot tuunausvinkimme, joiden avulla hyvät ruoat muuttuvat entistä herkullisemmiksi.

Hoida jouluvalmistelujen raskaat ja puuduttavat hommat muutamalla klikkauksella. Helpoin tapa kattaa herkullinen joulupöytä on tilata kattavasti jouluruokia sisältävä Jouluboksi. Sitten vain nauttimaan tunnelman virittelystä ja voit keskittyä juuri niihin yksityiskohtiin, jotka ovat sinulle ne tärkeimmät. Jouluaattona ja joulun pyhinä ehdit nauttia läheisten seurasta tinkimättä juhla-aterioiden tarjoiluista.

Totta se on, rennompi jouluruoka valmistuu vähemmälläkin vaivalla tinkimättä mausta tai juhlavuudesta. Feelia Ruokakaupan jouluvalikoimasta löydät maistuvat laatikot, kalaherkut, kastikkeet, karjalanpaistin, joulumakkaran, kinkut ja kalkkunat - kaikki valmiina kotiovellesi toimitettavaksi.

Miten Feelia Ruokakauppa toimii?

✔️ Yli 100 kotiruokaa ✔️ Vain kuumennus ✔️ Kotimaista ✔️ Pitkä säilyvyys ✔️ Toimitus koko Suomeen

Näin helppoa se on:

1. Poimi ruoat ostoskoriin

Poimi valmiit ruoat yli 100 kotiruoan valikoimasta tai valitse valmiiksi koottu Feelia Kotiruokaboksi.

2. Nopea toimitus kotiovellesi

Toimitamme maittavat kotiruoat aina suoraan kotiovellesi - koko Suomen alueella.

3. Pussi auki, kuumennus, nauti!

Helpompaa kuin mikään muu. Kunnon kotiruoka on kuumennusta vaille valmista.

G,M
Lohikeitto
5,95 €
1,98 € / annos
600 g
1,5 kg
3 kg
L
Jauhelihalasagnette
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg
L,G
Lohikiusaus
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg
L
Broileri-pastavuoka
5,95 €
2,98 € / annos
600 g
2,5 kg

Sujuvampi arki

"Olen kokeillut Feeliaa nyt kahdesti ja paluuta entiseen ei enää ole. Lapsiperheen arjen pelastaja on löytynyt! Palvelu on pelannut loistavasti ja saan koko perheelle maistuvaa kotiruokaa vaivattomasti ja edullisesti suoraan kotiin."

– Suvi, Laukaa