Herkullista Jauhelihalasagnettea lautasella lisukkeineen.Herkullista Jauhelihalasagnettea lautasella lisukkeineen.
Yhteistyössä

Commu 🩷
Feelia Ruokakauppa

Valmis kotiruoka auttaa

Commu ja Feelia Ruokakauppa tarjoavat yhdessä uudenlaisen auttamisen mallin, koska lämmin ruoka kuuluu kaikille. Kunnon kotiruoka tukee hyvinvointia ja valmiin ruoan tarjoaminen naapuriapuna onkin ollut iät ja ajat se mieltä lämmittävin.

Klikkaa lahjakortti ostoskoriisi ja lahjoita apua tarvitsevalle viikon tai kahden kotiruoat! Lahjakortti toimitetaan heti sähköpostiisi ja annat sen kätevästi avun saajalle Commussa.

Feelia Kotiruokien konsepti on yksinkertainen: pussi auki, kuumennus ja nauti.

✔️ Yli 100 kunnon kotiruokaa ✔️ Vain kuumennus ✔️ Kotimaista ✔️ Pitkä säilyvyys ✔️ Toimitus koko Suomeen

Auta antamalla valmista ruokaa

Lämmin ruoka tukee hyvinvointia. Osta Commu x Feelia Ruokakauppa -lahjakortti ja tarjoa lämmin kotiruoka Commussa apua tarvitsevalle. Toimitamme ruokia ihan koko Suomen alueella, joten nyt on helppo auttaa vaikka avun tarve on pidemmänkin välimatkan päässä. Osta lahjakortti Feelia Ruokakaupasta, saat sen sähköpostiisi ja annat sen kätevästi avun saajalle Commussa.

OSTA LAHJAKORTTI

Saitko Commulaiselta lahjakortin?

Lunasta lahjakortillasi valmista kotiruokaa. Kokosimme sinua helpottamaan kokoelman suosittuja kotiruokabokseja, jotka voit tilata kätevästi kotiisi kaikkialla Suomessa. Jos mielesi tekee jotain muuta, tai allergiat rajoittavat, voit valita mieleisiä makuja yli 100 kotiruoan valikoimastamme. Saat yli 40 €:n tilaukseen ilmaisen toimituksen koodilla COMMUAUTTAA.

LUNASTA LAHJAKORTTI
Commu-lahjakortti

Commu-lahjakortti

Normaalihinta49,00 €
/ annos
sis. 0 annosta, à g
Tuotteet
Lahjakortin arvo

Lahjakortilla lunastettavat kotiruokaboksit

Commu🩷Feelia Ruokakauppa
Yhteistyömme myötä haluamme tarjota kaikkiin arjen avun tilauksiin ilmaisen toimituksen, kun tilaus ylittää 40 euroa. Koodilla COMMUAUTTAA, saat ilmaisen toimituksen koko Suomeen. Edun voi käyttää lahjakortin käytön yhteydessä.

Feelia Ruokakauppa - kunnon kotiruokaa kokkaamatta

100 % suomalainen verkkokauppa
Lämmitystä vaille valmista
Toimitus kaikkialle Suomeen
Toimitus kotiovelle 7,90 €

Tutustu koko valikoimaan