✔️ Yli 100 kunnon kotiruokaa ✔️ Vain kuumennus ✔️ Kotimaista ✔️ Pitkä säilyvyys ✔️ Toimitus koko Suomeen

TULOSSA 25.11. - 1.12.

Black Friday
2024

Maukkaimmat Black Friday -tarjoukset

Black Friday on maailmanlaajuinen shoppailun ja ostosten erityispäivä, pullollaan etuja ja tarjouksia. Black Friday on vakiinnuttanut asemansa yhtenä vuoden isoimmista ostospäivistä myös meillä Suomessa ja monet starttaavat silloin joulushoppailun.

Black Friday oli alunperin erityisesti elektroniikkaan keskittynyt ostospäivä, joka on levinnyt koskemaan kaikkia tuotteita — nyt myös kunnon kotiruokaa meillä Feelia Ruokakaupassa. Valmiin kotimaisen kotiruoan verkkokaupassamme et voi sortua turhiin aleostoksiin!

Vaihtuvia tarjouksia koko viikon ajan

Black Friday on nyt Black Week! Me Feelia Ruokakaupassa juhlistamme suomalaista kunnon kotiruokaa vaihtuvilla tarjouksilla koko viikon ajan 25.11. - 1.12.2024.

Mistä löydän Black Friday -tarjoukset?

Löydät kulloinkin voimassaolevat Black Friday- ja Black Week- tarjouksemme tältä sivulta sekä seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa. Tilaamalla uutiskirjeemme varmistat, että saat tiedon kaikista tarjouksistamme heti ensimmäisten joukossa!

Hävikkitorilta edullisesti

Muista kurkata myös Hävikkitori! Sieltä voit pelastaa kunnon kotiruokaa hävikiltä reiluun alehintaan, fiksua ja edullista! Hävikkiruokien parasta ennen -päiväykset voit tarkistaa jokaisen tuotteen kohdalta.

Mitä meistä tykätään:

Arjen helpotus

Nämä teidän ruoat ovat todellinen arjen helpotus. Säästynyt aika liikuntaan, siivoamiseen tai päikkäreihin.

- Marika Haapsaari

Loistavaa

Toimitus toimi, hyvää ja edullista, n vrk tänne perähikiälle. Hippusen lisäsin suolaa riistakeittoon. Loistavaa.

- Timo Ahonen

Feelia Lohikeitto

Maistui koko perheelle, lisäsin vähän voita ja hienonsin tilliä päälle pienen määrän. Pienin 4-vuotias tuumasi, kun yllätti minut laittamasta voita keittoon: Olipa hyvää kalakeittoa voisilmän kanssa!

- Pirjo

Feelia Perunamuusi

Muusi on tosi hyvää ja kelpaa hyvin erittäin krantulle vanhukselle. Aivan huippupalvelua sain teiltä, kun olin sekoillut toimituspäivien suhteen. Kiitos tosi paljon.

- Jaana

Säästää aikaa muuhun

Hyvää ruokaa, maistuu koko perheelle (myös nirsolle päiväkoti-ikäiselle), hyvä hinta, kotiinkuljetus, ruuanlaiton helppous, joka säästää aikaa muuhun. Kiitos!

- Elina

Tulen tilaamaan uudestaan

Tilausvaiheessa olin vähän skeptinen, kuinka onnistuneesti toimitus sujuu ajankohdan sekä kylmäketjun suhteen. Postista oltiin kuitenkin nopeasti yhteydessä ja paketti toimitettiin sovittuun aikaan ja mikä tärkeintä, tuotteet olivat kylmiä. Toimitus oli myös erittäin nopea!

- Joni

Feelia Merimiespata

Todella maukasta! Tätä tarjosimme isoisän syntymäpäiväjuhlilla 50:lle hengelle, ja oli hyvää! Nopea toimitus, sopivat pakkauskoot ja helppo valmistaa isommallekin väkimäärälle. Suosittelen!

- Anne

Osta valmis kotiruokaboksi tai valitse omat suosikkiruokasi

Ruoka melkein valmiina odottamassa juuri silloin kun sitä tarvitset

Arjen yllättävät tilanteet ja pitkäksi venyneet päivät on helppo kohdata tietäen, että jääkaapissa odottaa tarpeen vaatiessa kuumennusta vaille valmis ruoka.

OSTA KOTIRUOKABOKSEJA

Helppoa, hyvää ja yllättävän edullista

Kotiruokamme siirtyvät jääkaapista lautaselle nopeasti, ilman sen kummempaa suunnittelua, joten sinulle jää enemmän aikaa elämiseen. Myös rahaa säästyy muuhun, kun tilaat kunnon kotiruokiamme alkaen 1,98 €/annos.

OSTA KOTIRUOKIA

Feelia Ruokakauppa - kunnon kotiruokaa kokkaamatta

100 % suomalainen verkkokauppa
Lämmitystä vaille valmista
Toimitus kaikkialle Suomeen
Toimitus kotiovelle 7,90 €

Aloita rennompi arki jo tänään!

Arjen voi ottaa rennomminkin. Feelia Ruokakaupan kuumennusta vaille valmiit kunnon kotiruoat toimitetaan kotiovelle muutamassa päivässä. Ruokamme säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia ja arjen yllättäessä siirtyvät lautaselle vartissa.