Toimitusmaksu 8,90€,
yli 150€ tilauksiin maksuton
90% kotimainen valikoima
Herkullista, helppoa ja nopeasti lautasella

Feelian vuosi on täynnä uutta makua

tammikuu 9, 2018

Kun Feelia aloitti toimintansa vuonna 2007, se työllisti yhden kokoaikaisen ja kaksi osa-aikaista työntekijää. Nyt, 10 vuotta myöhemmin, olemme kasvaneet merkittäväksi paikalliseksi toimijaksi ja työllistäjäksi. Vuosi 2017 on ollut kehityksen ja uusien makujen vuosi, ja samalla linjalla jatkamme vuonna 2018.

Viime vuosi oli Feelialle todellinen kasvun vuosi! Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme, joiden palautteet ja kehitysehdotukset ovat meille ensiarvoisen tärkeitä – teemmehän töitä asiakkaitamme varten. Uusia tuotteita tulee valikoimiimme jatkuvasti, ja samalla pidämme huolen, että tutut suosikkireseptimme pysyvät ajan makujen hermolla: perinteinen lohikeitto on edelleen suomalaisten kirkas suosikki.

Meille on tärkeää, että tiedämme, millaisista oloista raaka-aineemme tulevat. Siksi olemme iloisia myös siitä, että toimintamme kasvaessa pystymme tukemaan paremmin myös kotimaista maanviljelyä ja ruoantuotantoa. Feelian tuotteissa käyttämistämme raaka-aineista tulee kotimaasta yli 90 %, josta yli puolet tulee 150 kilometrin säteellä Pyhännältä. Perunat ja juurekset tulevat pitkälti Pohjanmaan lakeuksilta, tutuilta tiloilta.

Teemme täällä Pyhännällä kovasti töitä, jotta asiakkaamme voivat nauttia paremmasta ruoasta vaivattomammin. Samalla olemme yhä kiinteämpi osa suomalaisen ruokakulttuurin muutosta, jossa valmisruoka on aidosti hyvää, terveellistä ja mahdollisimman lisäaineetonta – kotimaisuutta unohtamatta. Kuin kotiruokaa.