Tuunausvinkit

Feelia Ruokakaupan tuotteilla voit toteuttaa helppoja ja täyttäviä tarjottavia halloween-juhliisi. Halloweeniin sopivat tuotteet on kerätty halloween-torille, josta tuotteet voi kätevästi valita ostoskoriin. 

Uutuustuotteena halloweeniin esittelemme Pupun Savu Ranch-kastikkeen, jolla voit viimeistellä annokset juhlakelpoisiksi. Savu Ranch -kastike sopii paremmin kuin hyvin halloweenin suolaisten herkkujen kaveriksi ja toimii myös erinomaisesti dippikastikkeena.

Jatka lukemista

Trendikäs ruskistettu voi vie valmiin perunamuusin uudelle tasolle pienellä vaivalla. Ruskistetun voin paahteinen maku sopii paremmin kuin hyvin perunan kaveriksi. Lisämakua muusiin tuo tuoreet yrtit, mutta halutessaan yrtit voi jättää ohjeesta pois.

Valmiin muusin kanssa sopii hyvin yhteen esimerkiksi karjalanpaistijuustomestarin lohi tai riista-pekonikäristys. Valmiit säräkasvikset täydentävät aterian. #tuunausvinkki

Jatka lukemista

Italialaistyylinen tomaattikeitto hurmaa mausteisuudellaan. Valmista Feelia Tomaattikeitosta jo hittiruokasi muodostuneen fetapastan kymmenessä minuutissa. Tämä fetapasta valmistuu kätevästi lisäämällä keitetyn pastan sekaan kuumennettu tomaattikeitto sekä fetajuusto. Kruunaa annos parmesaani juustolla – tämän helpommaksi ei fetapastan valmistus muutu.

Jatka lukemista