Tuunausvinkit

Jouluinen, mehevä salaatti on yksinkertainen valmistaa, mutta näyttävä ja täynnä makua. Hedelmäinen joulusalaatti sitoo hienosti yhteen joulupöydän maut! Tarjoile pikkujouluissa, joulun illanistujaisissa tai tee salaatti joulupöydän kruunuksi.  Jouluinen viikuna-parmesansalaatti Valmistusaika 15 min, lisukkeena 6-8 henkilölle 1 pss salaattisekoitusta 1 pkt versosekoitusta...
Jatka lukemista
Kehitimme reseptin helppoon jouluiseen jälkiruokaan, joka kruunaa jouluaterian ja sopii myös pikkujoulujen tarjoiluihin. Jälkiruoka tarjoillaan lasista, ja sen voi koristella näyttäväksi upeilla päärynäpurjeilla. Tämä joulun jälkiruoka hyydytetään jääkaapissa, joten sen voi tehdä hyvissä ajoin tekeytymään. Reseptistä riittää jälkiruokaa 6-8 henkilölle annoskoosta riippuen. 
Jatka lukemista

Äidit, isoäidit, mummot, tädit ja kaikki itsensä äidiksi tuntevat ovat arjen todellisia supersankareita ja he ansaitsevat oikean juhla-aterian. Feelia Juhlaruokien ansioista myös keittiössä vähemmän aikaa viettävät onnistuvat luomaan todellisen juhla-aterian. Ja mikä parasta, aikaa vapautuu myös yhdessä oloon! #tuunausvinkki

Kokoa juhla-ateria haluamistasi Feelia juhlaruoista tai käytä alhaalla olevaa ohjetta. Feelia juhlaruokien avulla onnistut takuuvarmasti. 

 

Jatka lukemista

Kesän herkullisin ja vaivattomin Feelia Grilliboksi on taas täällä. Löydät nyt kaikki grillailuun tarvittavat herkut yhdestä boksista. Grilliboksin avulla loihdit maistuvan grilliaterian kahdeksalle. Tämän herkullisemmaksi ja helpommaksi ei grillaus muutu. Ruoka on vain grillausta vaille valmista!

Jatka lukemista