Tuunausvinkit

Valmistat lohikeitosta juhlavamman version, lisäämällä keittoon nokareen sulatejuustoa. Juhlava Lohikeitto on valmista 5-10 minuutissa. Juhlavan lohikeiton valmistus onnistuu kätevästi myös suuremmalle joukolle juhla-vieraita. 

Valmistaudu juhlaan valmiilla Feelia Juhlaruoilla, niin sinun ei tarvitse käyttää aikaa perunoiden kuorimiseen tai lihan kypsentämiseen.Laajan valikoiman ansiosta voit kätevästi ottaa huomioon myös erityisruokavaliot.

Jatka lukemista
Keisarinnan lohikeitto eroaa perinteisestä lohikeitosta mausteidensa ansiosta.  Myös imatralaisena kalakeittona tunnettuun lohikeittoon lisätään esimerkiksi maustekurkkua sekä valkosipulia tuomaan makua. Valmistat Keisarinnan lohikeiton nopeasti ja edullisesti käyttämällä Feelia Lohikeittoa.
Jatka lukemista
Kookos-lohikeitto hurmaa itämaisilla mauillaan. Itämainen twisti saadaan tähän keittoon kookoskermalla, chilillä sekä korianterilla. Halutessaan päälle voi vielä puristaa limen mehua. Kookos-lohikeitto on supernopea valmistaa, kun sen pohjana käyttää Feelia Lohikeittoa.
Jatka lukemista
Lohiseljanka on venäläisen keittiön klassikoita. Siinä keittoon lisätään kerman sijasta tomaattimurskaa ja päälle heitetään nokare smetanaa.  Voit tehdä lohiseljankan itse valmistamastasi kermaisesta lohikeitosta tai vaihtoehtoisesti käyttää Feelia lohikeittoa.
Jatka lukemista