Fiinimpi bataatti-kookoskeitto
Kasvissosekeitoista saa loihdittua pienellä tuunaamisella monipuolisia ja vaihtelevia ruokia, jotka sopivat myös juhlapöytään. Tarjoilussa, tuunaamisessa ja esillepanossa vain taivas on rajana! Suutuntumalle miellyttävän yhdistelmän saa, kun keittoon lisää jotain hapanta, jotain rapeaa ja jotain vihreää, kuten yrttejä tai versoja.
Fiinimpi bataatti-kookoskeitto
Neljälle
2 x 600 g Feelia Bataattikeittoa
Ranskankermaa
Valmis sekoitus paahdettuja ja suolattuja siemeniä
Tuoretta yrttiä makusi mukaan
Lämmitä keitto kattilassa kiehuvaksi. Annostele keitto lautasille ja koristele annos ranskankermalla, paahdetuilla siemenillä sekä yrteillä. Jos haluat keiton pintaan kauniin kuvion, se onnistuu näin:
1) sekoita ranskankermaa kulhossa haarukalla niin, että rakenne menee rikki ja ranskankerma muuttuu juoksevammaksi.
2) Nostele pienellä lusikalla ranskankermasta nokareita keiton pinnalle ympyrän muotoon.
3) Piirrä haarukalla tai veitsenkärjellä ranskankermanokareiden läpi ympyrän mallinen kuvio.
Valmista!