Reseptit

Reseptit

4.1.2017

Juusteenin pannu

Juusteenin pannu Lihakeitto, Feelia 3 kg Kerma 0,5 kg Kokojyväsinappi 0,12 kg Säräjuurekset, Feelia 1,5 kg Yhteensä 5,1 kg Valmistusohje 1/1 GN 150 Kaada lihakeitto vuokaan. […]
4.1.2017

Linssi-Lihakeitto

Linssi-Lihakeitto Lihakeitto, Feelia 3 kg Vesi 2 kg Linssejä 0,2 kg Öljyä 30 g Juustokuminaa 15 g Korianteri tuore koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Liota linssejä tunti […]
4.1.2017

Hapankaali-Lihakeitto

Hapankaali-Lihakeitto Lihakeitto, Feelia 3 kg Vesi 2 kg Hapankaali 0,8 kg Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita ennen tarjoilua. – Höyryssä: […]
4.1.2017

Paprika-lihakeitto

Paprika-lihakeitto Lihakeitto, Feelia 3 kg Vesi 2 kg Paprikasuikaleita 0,4 kg Sweet chili-kastiketta 0,1 kg Tuoretta persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja […]
4.1.2017

Lohiseljanka

Lohiseljanka Lohikeitto, Feelia 3 kg Vesi 1,5 kg Tomaattimurska 1 kg Suolakurkkukuutioita 0,2 kg Tilliä ja timjamia koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja […]
4.1.2017

Lohi-kookoskeitto

Lohi-kookoskeitto Lohikeitto, Feelia 3 kg Vesi 1 kg Kookosmaito 1 kg Sambal Oelek-chilitahnaa 10 g Koranteria tai persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan […]
4.1.2017

Kermainen broilerikeitto

Kermainen broilerikeitto Broilerikeitto, Feelia 3 kg Vesi 1,5 kg Kerma 0,5 kg Persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita varoen […]
4.1.2017

Itämainen broilerikeitto

Itämainen broilerikeitto Broilerikeitto, Feelia 3 kg Vesi 1 kg Kookosmaito 1 kg Inkivääritahnaa/-rouhetta 20 g Tuoretta chiliä, hienonnettuna 10 g Tuoretta korianteria 5 g Valmistusohje: – […]
4.1.2017

Kirkaslieminen broilerikeitto

Kirkaslieminen broilerikeitto Broilerikeitto, Feelia 3 kg Vesi 2 kg Siitake- tai herkkusieniä 100 g Inkivääritahnaa/-rouhetta 20 g Persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan […]
4.1.2017

Broileri-vuohenjuustokeitto

Broileri-vuohenjuustokeitto Broilerikeitto, Feelia 3 kg Vesi 1,5 kg Vuohenjuusto 100 g Persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita varoen ja […]
4.1.2017

Porkkana-inkiväärikeitto

Porkkana-inkiväärikeitto Porkkanasosekeitto, Feelia 3 gk Inkiväärimurska/-tahna 60g Öljyä 60 g Kermaa 0,5 kg Valmistusohje: – Kattilassa: Kuullota öljyssä inkivääri ja lisää muut ainekset. Kiehauta ja tarjoile. […]
4.1.2017

Porkkana-fetajuustokeitto

Porkkana-fetajuustokeitto Porkkanasosekeitto, Feelia 3 gk Fetajuustoa 0,3 kg Kermaa 0,2 kg Basilikaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Yhdistä kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta, lisää keittoon tuore basilika ennen […]
4.1.2017

Tomaattinen jauhelihakeitto

Tomaattinen jauhelihakeitto Jauhelihakeitto, Feelia 3 kg Vesi 1,5 kg Tomaattimurska 1 kg Tuoretta persiljaa ja oreganoa koristeluun Valmistusohje – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna […]
4.1.2017

Juustoinen-jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto, Feelia 3 kg Vesi 1,8 kg Koskenlaskija-sulatejuustoa 0,25kg Tuoretta persiljaa ja oreganoa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita ja […]
4.1.2017

Kaali-jauhelihakeitto

Kaali-jauhelihakeitto Jauhelihakeitto, Feelia 3 kg Vesi 2 kg Kaalisuikaleita 0,8 kg Öljyä 50 g Tuoretta persiljaa ja oreganoa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Liota öljy ja kaalisuikaleet […]
4.1.2017

Thaimaalaiset kasvikset

Thaimaalaiset kasvikset Thai-keittopohja, Feelia 3 kg Bambun verso 0,3 kg Herkkusieni, viipaleena 0,3 kg Vihreä papu 0,5 kg Porkkana, viipale 0,5 kg Kiinankaali tai paksoi 0,5 […]
4.1.2017

Thaimaalainen kanakeitto

Thaimaalainen kanakeitto Thai-keittopohja, Feelia 3 kg Wokkivihanneksia 0,3 kg Kypsää broilerinlihaa 0,4 kg Kermaa tai kookoskermaa 0,3 kg Valmistusohje Kuumenna keitto ja lisää muut ainekset. Voit […]
4.1.2017

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Tomaatti-vuohenjuustokeitto Tomaattikeitto, Feelia 3 gk Kerma 0,3 kg Vuohenjuusto, chevre 0,5 kg Basilika, tuore Valmistusohje: – Kattilassa: Kuumenna keitto kattilassa. Lisää loput ainekset ja soseuta sauvasekoittimella […]
4.1.2017

Makkarakeitto, keittopohjasta

Makkarakeitto, keittopohjasta Keittopohja, Feelia 3 kg Vesi 2 kg Makkarakuutio 1 kg Tuoretta persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita […]
4.1.2017

Siskonmakkarakeitto, keittopohjasta

Siskonmakkarakeitto, keittopohjasta Keittopohja, Feelia 3 kg Vesi 2 kg Makkarakuutio 1 kg Tuoretta persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita […]
4.1.2017

Kana-maissikeitto, keittopohjasta

Kana-maissikeitto, keittopohjasta Keittopohja, Feelia 3 kg Vesi 1,5 kg Kerma 0,5 kg Broilerin kypsä suikale 0.7 kg Maissi 0,3 kg Curry, mausteseos 8 g Tuoretta persiljaa […]
4.1.2017

Jauhelihakeitto, keittopohjasta

Jauhelihakeitto, keittopohjasta Keittopohja, Feelia 3 kg Vesi 2 kg Naudan jauheliha, kypsä 1 kg Tuoretta persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna […]
4.1.2017

Savuporo-juustokeitto

Savuporo-juustokeitto Keittopohja, Feelia 3 kg Vesi 2 kg Kylmäsavustettua riista- tai pororouhetta 0,3 kg Koskenlaskija-juustoa 0,5 kg Tuoretta persiljaa koristeluun Valmistusohje: Lisää vesi kattilaan ja kuumenna […]
4.1.2017

Kesäkeitto, keittopohjasta

Kesäkeitto, keittopohjasta Keittopohja, Feelia 3 kg Maito 2 kg Vihreitä papuja tai herneitä 0,3 kg Kukkakaalin nuppuja 0,5 Tuoretta persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki […]
4.1.2017

Bataatti-kookoskeitto

Bataatti-kookoskeitto Bataattisosekeitto, Feelia 3 kg Kookoskerma 0,3 kg Kuivattu chilirouhe 5 g Tuoretta persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Lisää kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta, lisää hienonnettu persilja […]
4.1.2017

Nakkiborssikeitto

Nakkiborssikeitto Borssikeitto, Feelia 3kg Vesi 2 kg Nakkipala 0,5 kg Smetanaa tai creme fraichea Valmistusohje: – Kattilassa: Lisää vesi ja keittopohja kattilaan. Hauduta keittoa 5-10 minuutta […]
4.1.2017

Kermainen gulassikeitto

Gulassikeitto, Feelia 3 kg Vesi 1,5 kg Kerma 0,25 Persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita ja lisää tuore hienonnettu […]
4.1.2017

Punajuuri-aurajuustokeitto

Punajuurisosekeitto, Feelia 3 kg Kerma 0,3 kg Aurajuustomuru 0,2 kg Persiljaa koristeluun Valmistusohje: – Kattilassa: Yhdistä kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita sauvasekoittimella, jotta rakenteesta […]
4.1.2017

Perinteinen jauhelihakastike

Ruskeakastike, Feelia 3 kg Vesi 2 Jauheliha, kypsä 2 kg Valmistusohje: Yhdistä kaikki ainekset kattilaan tai GN-pakkiin ja kuumenna. Lisää suolaa tarvittaessa. Feelian Ruskeakastike on konsentraatti […]

Videot

Feelia uutiskirje

TILAA FEELIA UUTISKIRJE JA SAAT ENSIMMÄISESTÄ TILAUKSESTASI

10% ALENNUKSEN

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi saat ensimmäisenä tietää uusista tuotteistamme ja alennuksistamme. Saat alennuskoodisi sekä vahvistuksen sähköpostiisi.